Hertek Dealerdag 2017

Op woensdag 8 november bezochten ruim 140 Dealers en Partners de Hertek Dealerdag 2017. Deze editie, gehouden in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam, was de best bezochte Dealerdag ooit!

'Altijd een veilig idee'

Onder het thema ‘Altijd een veilig idee’ heeft u drie interessante presentaties bijgewoond over actuele (product) ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Yvonne van den Eerenbeemt sloot met een humoristische act het officiële programma af.

Video- en fotoverslag

Bekijkt u de onderstaande video en dit fotoverslag voor een terugblik.

Presentaties

Klik op de onderstaande links om de presentaties nog eens rustig terug te bekijken.

'Het nieuwe onderhoud'

Door Lars Delsing (Trainer bij Hertek)
Wat doet u nu op het gebied van onderhoud en wat wordt in de toekomst van uw bedrijf en uw klanten verwacht? Bekijk de presentatie.

'Innovatieve producten, uitgebreide mogelijkheden'

Door Gijsbert Jongeneel (Productmanager bij Hertek)
De onthulling van het nieuwe innovatieve brandmeldsysteem van Hertek, Expera. Ontdek hier de mogelijkheden en voordelen die Expera u kan bieden of vraag direct de gratis productdemonstratie aan bij u op locatie! Bekijk de presentatie.

'Integraal samenwerken binnen de bouwkolom'

Door Gastspreker Rémy Crusio (Revit Modelleur & BIM specialist)
Dankzij het werken volgens de BIM methodiek optimaliseert u het virtueel ontwerp en reduceert u faal- en proceskosten. Bekijk de presentatie.

Nogmaals bedankt voor uw aanwezigheid! Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullende documentatie nodig? Neem dan contact op met uw accountmanager, of bel +31(0)495 584111 (tijdens kantooruren) of mail naar verkoop@hertek.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.

Wij zien u graag weer op de volgende Hertek Dealerdag!

Directie en medewerkers Hertek Safety