Prijzen

Dit kunt u winnen met het 'Hertek Prijzenfestival'!

De hoofdprijzen

Na registratie en bevestiging van uw lotnummer(s) maakt u kans op een van de onderstaande hoofdprijzen tijdens de hoofdprijstrekkkingen op 15 juni en 21 december 2018.

Smart TV 55inch
U beleeft gegarandeerd een waanzinnige kijkervaring met het levensechte, heldere en scherpe beeld van deze 55inch (140cm) Full HD LED Smart TV. Dankzij het slanke ontwerp is deze TV een echte blikvanger in uw woonkamer.

Minidrone
Uw vakantiefoto’s zijn vanaf nu nooit meer hetzelfde met de compacte minidrone Spark. Diverse moderne technologieën maken het vliegen nog leuker en makkelijker. U bedient de drone met een controller, smartphone of gedeeltelijk met de hand.

Maandprijzen

Na registratie en bevestiging van uw lotnummer(s) maakt u elke maand kans op een van de onderstaande maandprijzen.

Expera
Met Expera kiest u voor een compleet en gebruiksvriendelijke adresseerbare brandmeldinstallatie voor budgetvriendelijke projecten. Meer informatie over de Expera brandmeldinstallatie.

Penta
De Penta brandmeldinstallatie biedt u uitgebreide mogelijkheden en dit maakt de Penta brandmeldinstallatie geschikt voor elk project, van groot tot klein. Meer informatie over de Penta brandmeldinstallatie.

Opleidingsvoucher
Met de opleidingsvoucher ontvangt u €200 korting op een van de vele opleidingen van Hertek.

BHV zaklamp
Deze lichte en handige zaklamp is onmisbaar voor de BHV'er en kan levens redden in geval van rookontwikkeling of stroomuitval.

Blusdeken
U dooft met de blusdeken een beginnende brand of dekt u preventief brandbare materialen af.

EHBO-Set
Wanneer u eerste hulp moet verlenen dan is deze compleet gevulde EHBO-set handig in gebruik en onmisbaar.