Werking 'Hertek Prijzenfestival'

Meespelen in het 'Hertek Prijzenfestival' werkt als volgt:

1. Registratie van uw lotnummer(s)
U registreert uw lotnummer(s) op de pagina van het 'Hertek Prijzenfestival'. Wij vragen u om enkele persoonsgegevens en sturen u na registratie van uw lot een e-mail met een bevestigingslink waarmee u uw deelname bevestigt. De datum van bevestiging bepaalt de maandtrekking en de hoofdprijstrekking waarin u meespeelt. Meer informatie over de registratie- en trekkingsdata vindt u hier. Wanneer u deelneemt aan het 'Hertek Prijzenfestival' gaat u akkoord met de voorwaarden.

2. De maandtrekkingen
De maandtrekkingen vinden plaats op de 25ste van iedere maand. Wanneer de 25ste van de maand geen werkdag is, vindt de trekking plaats op de eerstvolgende werkdag, met uitzondering van juni en december. Deze trekkingen vinden plaats op 15 juni en 21 december. Na afloop van de maandtrekking, ontvang u per e-mail bericht over de uitslag van de trekking. Heeft u geen maandprijs gewonnen? U maakt nog kans op een van de hoofdprijzen tijdens de hoofdprijstrekking in juni of december.

3. De hoofdprijstrekkingen
Naast maandprijzen maakt u kans op een van de hoofdprijzen tijdens de hoofdprijstrekkingen op 15 juni en 21 december 2018. Bevestigde loten met een registratiedatum tussen 1 januari en 13 juni 2018 nemen deel aan de hoofdprijstrekking op 15 juni. Bevestigde loten met een registratiedatum tussen 14 juni en 20 december 2018 nemen deel aan de hoofdprijstrekking op 21 december 2018. Na afloop van de hoofdprijstrekking ontvang u per e-mail bericht over de uitslag van de trekking voor de hoofdprijzen.

4. Uw prijs
Heeft u gewonnen met uw lot(en)? Proficiat! Wij nemen op korte termijn contact met u op voor de uitreiking van uw prijs. Bij het overhandigen van de prijzen wordt een foto genomen en met begeleidende tekst geplaatst op de online kanalen van Hertek. Bewaar uw winnend(e) lotnummer(s) goed, want deze dient u te tonen voordat u de prijs in ontvangst neemt.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het 'Hertek Prijzenfestival' neem dan contact met ons op via e-mail: marketing@hertek.nl.