Bezoek Hertek Care op de Zorg & ICT 2022

Zien wij u van 14 t/m 16 juni op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs te Utrecht? Ontdek hoe 'De stappen naar duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie' u helpen met het leveren van kwalitatieve zorg,

Onze zorgtechnologie draagt bij het verlichten van de werkdruk voor zorgmedewerkers waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan cliënten. Ook verbetert onze zorgtechnologie de beleving, vitaliteit en veiligheid van de individuele cliënt.

Meld u nu gratis aan voor de Zorg & ICT 2022 en bezoek ons op stand D082.

Gratis toegang

Na registratie heeft u gratis toegang tot de beurs. Registreer u via deze link voor uw gratis toegangskaart.

Neem deel aan onze lunchsessies tijdens de Zorg & ICT

Lunchsessie 'AI driven Cloud managed wifi voor de ultieme gebruikerservaring'
Dinsdag 14 juni om 12.15 in Case Study Theater 1

In de zorg is de draadloze infrastructuur van groot belang omdat deze ingezet wordt voor missiekritische communicatie. Smartphones van zorgmedewerkers moeten altijd én overal verbonden zijn middels een stabiele en veilige verbinding die continu wordt gemonitord en bewaakt. Mist wifi is een uniek Artificial Intelligence gedreven Cloud oplossing met Bluetooth (BLE) technologie en uitgebreide analyse- en monitoringtools.

Meld u hier aan voor deze sessie.

'De steutelfactoren van robotica in de zorg'
Donderdag 16 juniom 12.15 in Case Study Theater 1
Hoe ondersteunt een zorgrobot het leveren van kwalitatieve zorg en waar moet u dan rekening mee houden? Om echt een verschil te maken én de werkdruk van zorgprofessionals te verlichten werken Hertek Care en Sara Robotics intensief samen. Zij nemen u mee in de ontwikkelingen van robotisering en de belangrijkste sleutelfactoren voor de inzet van een zorgrobot.

Meld u hier aan voor deze sessie.

Over de Zorg & ICT

Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we over muren van eigen organisaties heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, ICT-oplossingen en technologische innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden. Bezoek de seminars of neem deel aan een of meerdere lezingen van inspirerende sprekers.