Wij vieren dit
samen met u!

Draadloze verpleegoproep biedt veel voordelen

Het Sonevo draadloze oproepsysteem van Hertek is niet alleen infrastructuuronafhankelijk, maar biedt ook andere voordelen.

Sonevo helpt zorginstellingen efficiënter te werken en de vrijheid en veiligheid van cliënten te waarborgen. Onderdeel van Sonevo is het draadloze oproepsysteem met locatiebepaling waarmee de cliënt in alle vrijheid op iedere plek in het gebouw en daarbuiten een alarmoproep kan maken. De zorgverlener is vervolgens sneller en beter geïnformeerd van de aard én locatie van het incident.

Sonevo is flexibel inzetbaar in uiteenlopende zorginstellingen, van aanleunwoningen, verpleeghuizen en gehandicaptenwoningen tot psychiatrische ziekenhuizen en wozoco’s.

Belangrijke voordelen
De belangrijkste voordelen van Sonevo zijn:
• Locatie-onafhankelijk alarmeren met plaatsbepaling biedt de cliënt meer vrijheid in een veilige omgeving;
• Uitgebreide monitoring van alle cliënten op alle locaties en afhandeling van oproepen vanaf een lokale of centrale applicatie;
• Laatste generatie hoogwaardige akoestische bewaking met opnamefunctie;
• Integratie van slimme camera’s en sensoren die op maat inzetbaar zijn en cliëntgerichte zorg maximaal ondersteunen;
• IP-gebaseerde oplossing met ondersteuning voor virtuele servers;
• Hybride architectuur is geschikt voor zowel oude als nieuwe bekabeling in bestaande bouw en nieuwbouw;
• Sonevo Private Cloud is kostenbesparend, maakt beheer eenvoudiger, bewaakt privacy en biedt de mogelijkheid snel in te spelen op veranderingen en groei;
• Zeer betrouwbaar door redundantie, noodvoedingen en 100% bewaking van alle componenten;
• Eenvoudig eerstelijns beheer werkt kostenbesparend en verhoogt de flexibiliteit;
• Schaalbaar van één tot duizenden oproepunits in een locatie-onafhankelijk netwerk, dus toekomstbestendig voor iedere situatie;
• Open karakter maakt integratie mogelijk met diverse communicatiesystemen, ECD en managementapplicaties.

Infrastructuur-onafhankelijk
Als draadloos oproepsysteem is Sonevo infrastructuur-onafhankelijk en werkt het in combinatie met Sonevo IP-kamerunits, Wifi, IP-DECT, 2G/4G private en publieke GSM communicatiesystemen. Dit geldt ook voor de locatiebepaling, die met verschillende technieken gebeurt, waaronder 3-puntsmetingen, GPS en bluetooth.

Extra mogelijkheden
Afhankelijk van de infrastructuur zijn de hals- en polszenders ook beschikbaar met spraak, zodat de zorgverlener de cliënt op afstand kan bevragen en geruststellen. Ook zijn de zenders geschikt voor het creëren van leefcirkels, waarbinnen de cliënt maximale vrijheid geniet in een ‘open’ en veilige woonomgeving.

Voor elke zorginstelling
Hertek biedt met zijn brede scala aan mogelijkheden altijd een oplossing voor elke situatie waar 24/7 missiekritieke communicatie is vereist.

Tags: Care, Productintroductie, Sonevo