Draadloze verpleegoproep biedt veel voordelen

Sonevo verpleegoproep is niet alleen draadloos, het biedt nog veel meer voordelen.

Sonevo helpt zorginstellingen efficiënter te werken en de vrijheid en veiligheid van cliënten te waarborgen. Onderdeel van het Sonevo platform is het draadloze oproepsysteem met locatiebepaling waarmee de cliënt in alle vrijheid op iedere plek in het gebouw en daarbuiten een alarmoproep kan maken. De zorgverlener is vervolgens sneller en beter geïnformeerd van de aard én locatie van het incident.

Infrastructuur-onafhankelijk
Draadloze verpleegoproep binnen het Sonevo platform is infrastructuur-onafhankelijk, voorzien van locatiebepaling en werkt op basis van Sonevo IP-kamerunits, IP-DECT of publieke GSM netwerken.

Extra mogelijkheden
Afhankelijk van de infrastructuur zijn de hals- en polszenders ook beschikbaar met spraak, zodat de zorgverlener de cliënt op afstand kan bevragen en geruststellen. Ook zijn de zenders geschikt voor het creëren van leefcirkels, waarbinnen de cliënt maximale vrijheid geniet in een ‘open’ en veilige omgeving. Zorgverleners worden pas gealarmeerd op het moment dat de cliënt de veilige leefcirkel verlaat.

Voor elke zorginstelling
Hertek biedt met het Sonevo platform een zeer compleet portfolio aan mogelijkheden en altijd een passende oplossing voor elke situatie.

Belangrijke voordelen
De belangrijkste voordelen van Sonevo zijn:

  • Locatie-onafhankelijk alarmeren met plaatsbepaling biedt de cliënt meer vrijheid in een veilige omgeving;
  • Integratie van slimme sensoren die op maat inzetbaar zijn en belevingsgerichte zorg maximaal ondersteunen;
  • Hybride architectuur die geschikt is voor zowel oude als nieuwe bekabeling (full IP) in bestaande bouw en nieuwbouw;
  • Sonevo Private Cloud is kostenbesparend, maakt beheer eenvoudiger, bewaakt privacy en biedt de mogelijkheid snel in te spelen op veranderingen en groei;
  • Zeer betrouwbaar door redundantie en100% bewaking van alle componenten;
  • Eenvoudig eerstelijns beheer werkt kostenbesparend en verhoogt de flexibiliteit;
  • Schaalbaar van één tot duizenden oproepunits in een locatie-onafhankelijk netwerk, dus toekomstbestendig voor iedere situatie;
  • Open karakter maakt integratie mogelijk met diverse communicatiesystemen, ECD’s en BI applicaties.

Wilt u meer weten over Sonevo draadloze verpleegoproep neem dan contact op met Hertek Care, Bereikbaar op verkoop@hertek.nl of 0495-58 41 11.