Fike kiest voor samenwerking met Hi-Safe voor de Nederlandse explosiebeveiligingsmarkt

Fike heeft Hi-Safe, specialist in blusgas- en explosieonderdrukkingsoplossingen, aangesteld als distributeur voor Nederland. Hi-Safe neemt per direct het actieve beveiligingsassortiment van Fike op in haar uitgebreide portfolio.

Hi-Safe is gekend op de Nederlandse markt als het gaat over brandblussing- en explosiebeveiligingsoplossingen. Dit maakt Hi-Safe voor Fike de ideale partner voor het realiseren van een optimale service voor de Nederlandse markt.

Iedere milliseconde telt

Hi-Safe neemt de actieve beveiligingsproducten van Fike op in haar uitgebreide assortiment, zoals explosieonderdrukking en isolatie. Actieve explosieonderdrukkingssystemen worden toegepast in applicaties waar explosie-ontlasting middels explosiepanelen niet mogelijk is. Het onderdrukkingsysteem houdt in milliseconden een explosie tegen door het injecteren van bluspoeder. Naast explosieonderdrukking is het vaak ook aan te raden om isolatie te installeren. Fike’s isolatieproducten – zowel chemisch als mechanisch – zorgen ervoor dat vlamverspreiding via verbonden leidingen en processen niet plaatsvindt. Hierdoor worden de stroomafwaartse apparatuur en zijn operators beschermd.

Over Fike Europe

Fike is de ultieme specialist in breekplaattechnologieën, explosiebeveiliging, brandmeldsystemen en brandblusoplossingen. Met meer dan 70 jaar ervaring is Fike een wereldwijd gekende leverancier/partner voor bedrijven die geconfronteerd werden of kunnen worden met een desastreuze ramp of de financiële gevolgen daarvan. Onze gespecialiseerde werknemers ontwerpen dan ook zorgvuldig ontwikkelde oplossingen en bieden een persoonlijke klantenservice aan.