Hertek Care kiest voor Systemec

Hertek Care levert als system integrator een totaaloplossing voor de zorgmarkt waarvoor we van begin tot eind verantwoordelijk zijn. Hierdoor behouden we het overzicht, kunnen we maximale kwaliteit garanderen en onze klanten één aanspreekpunt bieden. Dit ontzorgt u als klant!

In veel situaties maken internet toegang, beveiligde verbindingen en (private)cloud diensten zoals hosting en VOIP telefonie een wezenlijk onderdeel uit van het Sonevo zorgplatform. Deze diensten biedt Hertek aan in samenwerking met partner Systemec.

Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Systemec is partner van Eurofiber, Tele2, Vodafone en Ziggo Zakelijk en biedt haar diensten landelijk dekkend aan over de netwerken van deze carriers (glasvezel, DSL en 4G). Hierbij staan betrokkenheid, maatwerk, hoge betrouwbaarheid en een zeer hoge servicegraad (SLA) voorop.

Systemec is gekwalificeerd als ZorgServiceProvider (ZSP), tegenwoordig GZN genoemd onder de VZVZ vlag (voorheen onder Nictiz). Deze kwalificatie toont aan dat Systemec voldoet aan de strenge eisen omtrent beveiliging, redundancy, kwaliteit van de dienstverlening en vastlegging van de diverse procedures conform de normeringen die gelden rondom de beveiligde uitwisseling van het elektronisch patiëntendossier (EPD).​