Hertek Care ‘Solution Gold partner’ van Axis Communications

Hertek Care is door Axis Communications (Axis) gewaardeerd als ‘Solution Gold Partner’. De reden voor deze waardering is de professionele inzet, betrokkenheid en het specialisme van Hertek Care. De producten van Axis zijn geïntegreerd in het digitale ecosysteem van het zorgplatform Sonevo en worden toegepast in de zorg.

Voor diverse toepassingen, zoals alarmering, monitoring, zorgdomotica, communicatie, worden Axis producten ingezet. Deze komen overzichtelijk samen in het zorgplatform Sonevo. De Axis producten worden bijvoorbeeld toegepast voor (privacy vriendelijke) monitoring én alarmering van bewoners in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Dankzij de toegevoegde intelligentie van het Sonevo zorgplatform werken zorgmedewerkers efficiënt en besteden ze meer tijd aan cliënten.

Er zijn diverse criteria gekoppeld aan de ‘Solution Gold Partner’ waardering. Zo moet men bewezen systeem- en ontwerpexpertise hebben, beschikken over meerdere gecertificeerde eigen technici en moet het product zijn toegepast in een complexe zorgomgeving. De specialisten van Hertek Care zijn in staat om de Axis producten optimaal te integreren in het Sonevo zorgplatform. Op deze wijze dragen de Axis producten én bijbehorende techniek maximaal bij aan het zorgproces.