Hertek Care staat ook dit jaar op de Zorg & ICT

Hertek Care staat ook dit jaar weer op de Zorg & ICT beurs (13 t/m 15 juni in de Jaarbeurs te Utrecht). Graag laten wij u zien hoe zorgtechnologie helpt met het bieden van kwalitatieve zorg. U kunt zich hier aanmelden voor de diverse lunchsessies van Hertek Care. Wilt u alleen de beurs bezoeken? Dan kunt u onderaan dit bericht uw gratis toegangskaarten bestellen.

Dinsdag 13 juni 2023 • 12.15 - 12.45 uur

Lunchsessie 'Duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie'

Spreker: Wouter Schipperheijn
Zorg & ICT 2023 - Health Tech Theater 2

Met effectieve zorgtechnologie werken zorgmedewerkers efficiënter waardoor er meer tijd beschikbaar is voor persoonlijke aandacht. Maar hoe zorgt jouw zorgorganisatie ervoor dat zorgtechnologie op duurzame wijze wordt geïmplementeerd? En hoe zorg je er daarbij voor dat jouw zorgmedewerkers er ook mee (blijven) werken, zowel vandaag als in toekomst?

In deze lunchsessie geven wij antwoorden en beantwoorden wij graag jouw vragen rondom zorgtechnologie en de adoptie van zorgtechnologie.

Meld u hier aan voor de lunchsessie 'Duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie' op dinsdag 13 juni 2023 van 12.15 tot 12.45 uur.

Woensdag 14 juni • 12.15 - 12.45 uur

Lunchsessie 'Sonevo van Hertek Care; Hart voor zorgtechnologie'

Spreker: Sjoerd Custers
Zorg & ICT 2023 - Health Tech Theater 2

De ontwikkelingen rondom zorgtechnologie gaan razendsnel en de zorg kan niet meer zonder slimme sensoren, robotica, leefcirkels en andere zorgdomotica.
Maar hoe voorkom je puntoplossingen en creëer je een toekomstbestendige, schaalbare en betaalbare basis waarmee medewerkers prettiger en efficiënter werken én de beleving en het welzijn van cliënten wordt verhoogd? Sonevo is hét ecosysteem waar zorgtechnologie overzichtelijk samenkomt en wordt verrijkt met slimme functies zoals BI-dashboards die inzicht geven in het zorgproces. Dankzij diverse professionele diensten wordt een passende totaaloplossing geboden voor zorgorganisaties waarmee zorgmedewerkers maximaal worden ondersteund en zo veel mogelijk tijd beschikbaar hebben voor het bieden van persoonsgerichte zorg.

Meld u hier aan voor de lunchsessie 'Sonevo van Hertek Care; Hart voor zorgtechnologie' op woensdag 14 juni van 12.15 tot 12.45 uur.

Donderdag 15 juni • 12.15 - 12.45 uur

Lunchsessie 'Een nieuwe vorm van nachtdienst bij Zorggroep Solis'

Sprekers: Leonie Boogaars (Solis), Maartje Claassen (SARA Robotics) & Luc Driessen
Zorg & ICT 2023 - Health Tech Theater 2

12% van dementerende in verpleeghuizen heeft nachtelijke onrust, en dit heeft een nadelig effect op zowel de bewoner, medebewoners als het zorgpersoneel. Bij Zorggroep Solis werken zorgrobot SARA en het Sonevo zorgplatform samen ter ondersteuning van de nachtdienst. Gaat een bewoner dwalen dan informeert het Sonevo zorgplatform zorgrobot SARA. SARA stelt de bewoner gerust, geeft aan hoe laat het is en dat men weer kan gaan slapen.

Meld u hier aan voor de lunchsessie 'Een nieuwe vorm van nachtdienst bij Zorggroep Solis' op donderdag 15 juni van 12.15 tot 12.45 uur.

Aanmelden

Meld u hier gratis aan voor de Zorg & ICT 2023 en bezoek ons op stand 01.D082. Graag tot ziens op de Zorg & ICT 2023!