Hi-Safe succesvol op IT Room Infra Event

Hi-Safe demonstreerde op het IT Room Infra Event te Den Bosch diverse oplossingen voor ruimte- en objectblussing voor het borgen van bedrijfscontinuïteit door het beperken van (brand)schade aan bedrijfsmiddelen.

Als specialist in ruimte- en objectblussing biedt Hi-Safe gecertificeerde blusgas- en explosieonderdrukkingsoplossingen voor het garanderen van zekerheid en veiligheid binnen de industrie, logistieke dienstverlening en datacenters. Met de uitgebreide kennis en expertise van beveiliging van kostbare en bedrijfskritische serverruimtes, beveiligt Hi-Safe de serverruimtes van onder meer de Radboud Universiteit, Interoute en Eurofiber met een betrouwbare blusgasinstallatie zonder verstoring van de primaire processen. Samen met diverse partners, zoals All IT Rooms, ICT ROOMS, IT Bases en Lasent verzorgt Hi-Safe de beveiliging van verschillende serverlocaties.

Hi-Safe is CCV-gecertificeerd voor de aanleg en onderhoud van brandmeldinstallaties, een CCV erkend onderhoudsbedrijf blusmiddelenbedrijf REOB (deelgebied A) en een CIBV-gecertificeerd blusgasinstallatiebedrijf. Hi-Safe is daarnaast ook VCA * en ISO 9001 gecertificeerd.

Over Hi-Safe

Hi-Safe beschikt over ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen en leveren van blus- en explosieonderdrukkingssystemen. Het bedrijf levert een uitgebreid pakket aan diensten, zoals het opstellen van een programma van eisen (PVE), engineering, certificering en 24/7 service en onderhoud. Hi-Safe is onderdeel van de Hertek Groep, dé expert in veiligheidsoplossingen zoals brandbeveiliging, ontruimingsalarmering, noodverlichting, brandblussing, explosie-onderdrukking, zorgdomotica en communicatie.

Voor meer informatie over Hi-Safe: www.hisafe.nl.