Hi-Safe verwelkomt u op IT Room Infra in Den Bosch

Het kennisevent over computerruimes, datacenters en cloudcomputing. ​Op 14 november organiseert IT Room Infra haar jaarlijks event in het Congrescentrum 1931 (Brabanthallen) te Den Bosch.​

Tijdens dit event kunt u 33 lezingen (3 plenair en 30 parallel) bijwonen. De onderwerpen van de lezingen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en verdeeld in 5 categorieën:

  • Warmte
  • Energie
  • Ontwerpen & managen
  • Impact IoT
  • Data centraal

Hi-Safe borgt uw bedrijfscontinuïteit door het beperken van brandschade aan bedrijfsmiddelen met oplossingen op het gebied van ruimte- en objectblussing.

Bezoek onze stand op het kennisevent over computerruimtes, datacenters en cloud computing en wij tonen u graag hoe onze oplossingen uw data beschermen.

Bekijk het programma voor meer informatie.

Gratis toegang

Toegang is gratis voor beheerders, managers, eigenaren, technisch consultants en installateurs van datacenters/computerruimtes (en overige decision makers m.b.t. de aanschaf van infrastructuur).

Leveranciers, werving & selectie consultants en alle overige commerciële functies zijn welkom vanaf 15.30 uur, voor de laatste plenaire sessie en de afsluitende borrel.

Schrijf u online in voor gratis toegang.

Over IT Room Infra

De branchegroep IT Room Infra is een collectief van bedrijven die zich als gespecialiseerde aanbieders in Nederland profileren. Hun boodschap is dat de realisatie van IT Rooms een hightech activiteit is die professioneel moet worden bedreven en steeds breder efficiënt kan worden toegepast.