Persoonsalarm met één druk op de knop

Wanneer er voor uw zorgmedewerker een hoog risico is op een onveilige situatie dan wilt u risico's beperken en uw medewerkers een veilig gevoel geven. De Sonevo Care App beschikt ook over persoonsbeveiliging (oftewel Personal Security) waarmee de zorgmedewerker met één druk op de alarmknop van het toestel alarm kan slaan.

Altijd een veilig gevoel

Zorgmedewerkers die werken zonder collega's (alleenwerkers) of regelmatig in onveilige situaties verkeren, lopen risico. Bij een noodsituatie moeten ze snel hulp van bijvoorbeeld een collega kunnen inschakelen.

Voor deze situaties biedt Hertek u persoonsbeveiliging, ook wel Personal Security (PS) genaamd. Met onze betrouwbare persoonsbeveiligingsoplossing mét locatiebepaling schakelen uw medewerkers eenvoudig hulp in met één druk op de knop. U voorkomt hiermee de escalatie van gevaarlijke situaties die kunnen leiden tot letsel of schade.

Onderdeel van de Sonevo Alles-in-1 Smartphone is de Care App waarmee u onder andere zorgalarmen afhandelt en de status van bewoners monitort met audio, video of sensoren. De Sonevo Care App beschikt ook over persoonsbeveiliging (ofwel Personal Security) waarmee de zorgmedewerker alarm kan slaan. Binnen een fractie van een seconde kan een collega geïnformeerd worden door een druk op de speciale rode knop bovenop het toestel. Een dergelijk alarm kan voorzien worden van een vooralarmtijd om valse alarmen te beperken en van stille alarmering om verdere escalatie van de situatie te voorkomen. De ontvanger van het PS-alarm ziet exact wie alarmeert en vanaf welke locatie. Men kan dus snel én op de juiste plek assistentie verlenen. Intelligente locatiebepaling via Bluetooth of WiFi-access points zorgt ervoor dat de locatie tot op ruimteniveau bepaald kan worden. Door gebruik te maken van de Sonevo Alles-in-1 Smartphone heeft de zorgmedewerker maar één device bij zich wat wel zo prettig werkt.