Samsung WLAN wederom als beste uit test

WLAN-netwerken zijn vaak een essentieel onderdeel van iedere zorgorganisatie waar u altijd op moet kunnen vertrouwen. Kritische applicaties zoals telefonie (Voice over WiFi), zorgalarmering, ontruiming en elektronische dossiers vereisen een correcte werking. WLAN-oplossingen moeten daarom intelligent en krachtig zijn.

Juist hierom vertrouwt Hertek Care al jarenlang op de technologie van Samsung. Deze aanbieder levert als enige de volledige communicatieketen en heeft deze daarom ook volledig onder controle: PABX (Telefooncentrale) – WLAN (WiFi) – Smartphone – Bel app. Dit wordt nog eens bevestigd door onze ervaring met diverse succesvolle projecten. Voor ons is het dus geen verassing dat het onafhankelijke testinstituut Tolly Report Samsung WLAN als beste heeft getest. Tolly vergelijkt diverse Acces Points van verschillende fabrikanten op prestatie, verwerking van spraak-, video- en data verkeer, client capaciteit en roaming. De WLAN van Samsung is gewaardeerd met de beste prijs/prestatie verhouding.

Heeft u interesse in testrapport of een pilot met de technologie van Samsung. Wij horen het graag van u via marketing@hertek.nl.