Hertek neemt deel aan Slimme Zorg estafette

Vier weken lang in vier regio's aandacht voor slimme zorg en innovatie, dat is de Slimme Zorg Estafette. Iedere week verzorgen wij in een regio de webinar 'De voordelen van zorgtechnologie voor cliënten en zorgmedewerkers'.

Komende dinsdag is het laatste in een reeks van vier webinars van de Slimme Zorg Estafette. Op 23 februari verzorgen wij in regio zuid de webinar 'De voordelen van zorgtechnologie voor cliënten en zorgmedewerkers'. Meld u nu aan!

4 regio's, 4 webinars

Hertek neemt deel aan iedere regio en met de webinar "De voordelen van zorgtechnologie voor cliënten en zorgmedewerkers"

Hoe draagt zorgtechnologie bij aan de veiligheid én het welzijn van cliënten en biedt het maximale zelfredzaamheid met behoud van privacy? Hoe ontlast zorgtechnologie tijdens de dagelijkse werkzaamheden en ondersteunt het de Wet Zorg en Dwang?

De specialisten van Hertek geven een praktisch beeld over de mogelijkheden die zorgtechnologie biedt voor zorgorganisaties en hun zorgmedewerkers. Meld u nu aan voor een van de webinars.