Sonevo verpleegoproep: 100% betrouwbaar in iedere situatie

Hertek introduceert een volledig assortiment van innovatieve oproep- en kamerunits. Deze nieuwe generatie oproepunits stelt nieuwe normen voor hygiëne, gebruik, veiligheid en levensduur. De modern ontworpen units zijn passend in iedere zorgomgeving en stellen zorgmedewerkers in staat snel en gepast te reageren op hulpvragen van cliënten.

Anti-bacterieel en hygiënisch

De Sonevo oproep- en kamerunits zijn makkelijk te reinigen en beperken de verspreiding van ziektekiemen door het antibacteriële oppervlak. Recente ISO-21702-testen op het oppervlak met het SARS-CoV-2 (Covid-19) virus) bewijzen dat na 2 uur dit virus is gereduceerd met minimaal 60%. Na 24 uur is het virus met 99% gereduceerd. Dit maakt de oproep- en kamerunits uitermate geschikt voor omgevingen met hoge hygiëne-eisen.

Betrouwbaar en intelligent

De Sonevo oproep- en kamerunits zijn volledig bewaakt op functioneren en werken op basis van een IP netwerk, bus of draadloze infrastructuur. Configuratie, beheer en software updates worden op afstand uitgevoerd. De oproep- en kamerunits zijn ook beschikbaar in molestbestendige varianten. De intelligente magnetische aansluiting biedt de mogelijkheid om accessoires, zoals een handzender, eenvoudig te koppelen. De verbonden accessoires worden automatisch gedetecteerd en dankzij de magnetische aansluiting worden schades door onbewust losgetrokken kabels voorkomen.

Sonevo verpleegoproep: 100% betrouwbaar in iedere situatie

Onze nieuwe generatie oproepunits stelt nieuwe normen voor hygiëne, gebruik, veiligheid en levensduur. De modern ontworpen units zijn passend in iedere zorgomgeving en stellen zorgmedewerkers in staat snel en gepast te reageren op hulpvragen van cliënten.

Vraag de flyer van Sonevo verpleegoproep aan

Sonevo Zorgplatform

De Sonevo oproep- en kamerunits die door Hertek in eigen beheer zijn ontwikkeld, maken onderdeel uit van het Sonevo zorgplatform en zijn daarom eenvoudig uit te breiden met Sonevo Smart Sensoring. In plaats van dat het initiatief om te alarmeren alleen bij de bewoner zelf ligt, kunnen slimme sensoren dit overnemen. Deze wijze van monitoring geeft cliënten/bewoners meer zelfstandigheid en maakt zelfs zorg op maat mogelijk waarmee het welzijn van cliënten/bewoners wordt bevorderd en de werkdruk van het zorgpersoneel wordt verlaagd.