Uw draadloze netwerk, betrouwbaar en veilig met Private LTE

In de zorgsector lopen kritische primaire processen vaak over een draadloos netwerk. De smartphones van zorgmedewerkers, voorzien van alarm en ECD apps, zijn daarvan een voorbeeld. Het is daarom vanzelfsprekend dat dit netwerk uitermate betrouwbaar, veilig en onafhankelijk moet zijn.

Een Private LTE netwerk voorziet u in deze behoeften en biedt u daarnaast een ruime bandbreedte, een groot draadloos bereik en schaalbaarheid.

Volledig in eigen beheer

Private LTE is een geschikt alternatief voor Voice over Wifi. Het voorziet in bovenstaande behoeften en biedt daarnaast een ruime bandbreedte, een groot draadloos bereik en schaalbaarheid. Daarnaast heeft u het netwerk volledig in eigen beheer en bent u onafhankelijk van een provider (private). U bent dus eigenaar van het netwerk en heeft daar altijd de volledige controle over.

Uw draadloze netwerk, betrouwbaar en veilig met Private LTE

Uw kritische primaire processen lopen vaak over een draadloos netwerk. Dit netwerk moet uitermate betrouwbaar, veilig en onafhankelijk moet zijn. Een Private LTE netwerk voldoet aan nog meer, zoals volledig beheer en controle over het netwerk. In deze leaflet leest u alles over Private LTE.

Vraag de leaflet over Private LTE aan