Veilige nacht voor epilepsiecliënten met NightWatch

Na een aantal succesvolle pilots voegt Hertek Care de NightWatch toe aan haar Sonevo Smart Sensoring oplossing, onderdeel van het Sonevo zorgdomoticaplatform. De NightWatch detecteert een epileptische aanval in een vroeg stadium zodat zorgpersoneel snel en adequaat de juiste zorg kan verlenen. De toevoeging van deze innovatieve oplossing aan ons Sonevo platform biedt nieuwe mogelijkheden ter verbetering van uw zorgverlening.

Ontwikkeling NightWatch

Hertek is actief betrokken bij de NightWatch die samen met Nederlandse neurologen ontwikkeld is en wordt aangeraden door epilepsie verenigingen. Een grote studie bij epilepsie instituten Sein en Kempenhaeghe waaraan een grote groep patiënten duizenden nachten heeft deelgenomen, heeft aangetoond dat de NightWatch 96% van de meest gevaarlijke aanvallen detecteert en zorgpersoneel tijdig alarmeert. Veel beter dan alternatieve producten die hiervoor op dit moment op de markt zijn. De NightWatch is getest en veilig bevonden volgens de Europese Standaard voor Medische Hulpmiddelen en wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitstandaarden.

Betrouwbare detectie met het Sonevo platform

De NightWatch detecteert het merendeel van de klinisch urgente epilepsie aanvallen in een vroeg stadium. Deze comfortabele armband meet gedurende de hele nacht nauwlettend de hartslag en beweging van de drager. Wanneer de NightWatch een epilepsie aanval vermoedt, wordt direct het zorgpersoneel geïnformeerd die met het adequaat verlenen van zorg de kans op complicaties verkleint. Ook krijgt u, door het vastleggen van de metingen, meer inzicht in het verloop van de nachten. U koppelt de NightWatch eenvoudig aan het Sonevo platform.

Als officieel partner van NightWatch verzorgt Hertek Care een gratis proefplaatsing bij u op locatie. Onze ervaren adviseurs, trainers en technici ontzorgen u met een proefplaatsing die naadloos aansluit op uw behoefte en situatie. Neem contact met ons op!

Tags: Care, Zorgdomotica