Verbeter de kwaliteit van uw zorgverlening met de slimme vloer

De slimme vloer van Hertek Care is een ondervloer die de kwaliteit van uw zorgverlening verbetert. De vloer bestaat uit slimme sensoren die meten en registeren wat zich op de vloer afspeelt. De vloer herkent loopbewegingen en patronen door slimme algoritmen en genereert waardevolle informatie. In een risicosituatie ontvangt u direct een alarmmelding (zoals een valalarm) zodat u snel de juiste zorg kunt bieden.

Hoe werkt het?

De capacitieve werking maakt het mogelijk om de onzichtbare en robuuste sensorvloer onder ieder vloertype te leggen. Op één vierkante meter bevinden zich meerdere sensoren die het gedrag op de vloer meten en registreren. Software met een slim algoritme vertaalt deze signalen naar waardevolle informatie in een overzichtelijke webbased applicatie. Uw zorgmedewerkers ontvangen direct een alarmmelding via het (bestaande) verpleegoproepsysteem wanneer de vloer een alarmsituatie detecteert.

Slimme vloer looppatronen

Ontdek de vele mogelijkheden

Patroonherkenning, valdetectie, dwaaldetectie, monitoring van activiteiten en aanwezigheidsherkenning. Het leven van alledag is veiliger voor uw bewoners omdat de vloer als integraal systeem alle activiteiten registreert. Geïntegreerd met het Sonevo-totaalconcept biedt de slimme vloer u maximale veiligheid voor uw cliënten en maximale ondersteuning van uw zorgproces.

Specificaties slimme vloer:

  • Monitoring van bewonersactiviteiten;
  • Real time valalarm;
  • Capacitieve werking;
  • Flexibel, geschikt voor ieder vloertype;
  • Robuust, geen mechanische onderdelen;
  • Onzichtbaar en discreet, geen zichtbare componenten;
  • Geen camera’s, respecteert de privacy van gebruikers;
  • Voldoet aan DIN 08384.

Over Hertek Care

Hertek Care, onderdeel van de Hertek Groep, garandeert veiligheid en welzijn voor mensen in de zorg. Dat is onze missie. Al meer dan 20 jaar creëert Hertek Care onder de naam Sonevo innovatieve oplossingen voor een veilige en prettige leefomgeving voor uw cliënten. Benieuwd wat Hertek Care voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze zorgadviseurs via +31 (0)495 58 41 11 voor de juiste zorgdomotica- en communicatie- oplossingen.