Webinars tijdens de Slimme Zorg Estafette 2022

Vier weken lang in vier regio's aandacht voor slimme zorg en innovatie, dat is de Slimme Zorg Estafette. Iedere week verzorgt Hertek, samen met partners, webinars rondom zorgtechnologie.

Onze webinars tijdens de Slimme Zorg Estafette 2022

Webinar ‘Zorgtechnologie, de mogelijkheden én voordelen voor zorgmedewerkers én cliënten’
In dit webinar staat zorgtechnologie centraal. Naast onze werkwijze nemen wij u mee in de mogelijkheden van de nieuwe technieken, maar ook hoe wij samen met zorgorganisaties omgaan met de zorgprocessen en de implementatie en adoptie van nieuwe technieken. Dit webinar geven wij op 15 en 22 februari om 10.00 uur. Meld u hier aan voor dit webinar.

Webinar ‘Een nieuwe dimensie van Smart Sensoring’
In samenwerking, met SARA Robotics geven wij het webinar ‘Een nieuwe dimensie van Smart Sensoring’. Hertek werkt intensief samen met SARA Robotics, met als resultaat een koppeling met zorgrobot SARA en het Sonevo zorgplatform van Hertek. Wie is SARA, wat is de toegevoegde waarde van deze samenwerking voor de zorg en hoe ervaren zorgmedewerker en cliënten deze samenwerking. Dit webinars geven wij op 18 en 25 februari om 10.00 uur. Meld u hier aan voor dit webinar.

Webinar ‘SARA werkt samen in de nachtdienst met Hertek bij Zorggroep Solis’
Zorgrobot SARA draait sinds kort mee in de nachtdiensten bij Zorggroep Solis. Wat zijn de ervaringen van zorgmedewerkers bij deze nieuwe samenwerking en wat zijn de voordelen? Bekijk hier dit webinar.

Meer webinars van Hertek
Naast de bovenstaande webinars kunt u meer webinars bekijken over actuele thema’s in de zorg. Ga naar onze speciale pagina voor meer webinars van Hertek.