Whitepaper draadloze communicatiesystemen in de zorg

Draadloze communicatie speelt al decennia een belangrijke rol in de zorg. Waar vroeger veelal traditionele piepers en later DECT handsets gebruikt werden, is tegenwoordig de smartphone dé standaard.

Voor- en nadelen van de draadloze communicatiesystemen.

Een modern communicatiesysteem bestaat uit diverse componenten die samen een geïntegreerd systeem vormen. Hierin zijn dus keuzes te maken! Welk toestel kies ik? Hulp bij de keuze voor een geschikte smartphone vindt u in onze whitepaper ‘Smartphones in de zorg’. Welke draadloze infrastructuur kies ik? In deze Whitepaper helpen wij u bij het maken van een juiste keuze voor een draadloze infrastructuur. Op basis van diverse invalshoeken bespreken wij de voor- en nadelen van de diverse draadloze communicatiesystemen.

Whitepaper draadloze communicatienetwerken in de zorg

Draadloze communicatie speelt al decennia een belangrijke rol in de zorg. In deze Whitepaper helpen wij u bij het maken van een juiste keuze voor een draadloze infrastructuur. Op basis van diverse invalshoeken bespreken wij de voor- en nadelen van diverse draadloze communicatiesystemen.

Vraag de whitepaper aan