Zorg & ICT (17 t/m 19 april 2018) Utrecht (Videoverslag)

Tijdens de beurs Zorg & ICT (17 t/m 19 april, jaarbeurs Utrecht) demonstreert Hertek Care op stand 01.E122 hoe de laatste generatie toezichthoudende domotica bijdraagt aan het verbeteren en vereenvoudigen van uw zorgverlening.

Zorgdomotica- en communicatie-oplossingen voor de zorg

Een voorbeeld van de laatste generatie toezichthoudende domotica is de slimme vloer. Deze ondervloer, voorzien van sensoren, verbetert de kwaliteit van uw zorgverlening. In onze stand ervaren bezoekers de betrouwbaarheid van valdetectie en zien ze hoe loopbewegingen en patronen waardevolle informatie opleveren. Geïntegreerd met het Sonevo-totaalconcept biedt deze slimme vloer u maximale veiligheid voor cliënten en maximale ondersteuning van het zorgproces.

Biodynamische verlichting verhoogt welzijn en kwaliteit van leven

Ook presenteert Hertek Care diverse zorgdomotica- en communicatie-oplossingen. Een van deze oplossingen is biodynamische verlichting. Deze unieke vorm van verlichting levert, wetenschappelijk bewezen, een serieuze bijdrage aan de verbetering van het slaap-waakritme. Ook vermindert deze innovatieve verlichting onbegrepen gedrag bij psychogeriatrische cliënten en profiteren nachtzorgcentralisten omdat de nadelige effecten door verstoring van hun slaap-waakritme verleden tijd zijn.

Sonevo-totaalconcept

De zorgdomotica- en communicatie-oplossingen zijn onderdeel van het Sonevo-totaalconcept. Dit multifunctionele platform is flexibel inzetbaar, uiterst betrouwbaar en ondersteunt in iedere situatie het waken over de veiligheid, gezondheid en vrijheid van uw cliënten in de ouderen-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg.