Configureren en aanmelden

Configureren en aanmelden voor de producten van Hertek Connect (Connect Support, Connect Control of Connect Intelligent) is vrij simpel. Bepaal uw configuratie met de online configurator, bestel de hardware en registreer u vervolgens voor (een van) de producten van Hertek Connect.

Configureer uw installatie

In slechts 3 stapppen configureer je de hardware van Hertek Connect (de Connect Intelligent set) eenvoudig met de configurator. De Connect Intelligent set realiseert op een veilige en redundante manier verbinding tussen de gebruiksvriendelijke applicaties en uw Penta brandmeldcentrale(s).

Bestel de hardware

De Connect Intelligent set realiseert de verbinding tussen de gebruiksvriendelijke applicaties van Hertek Connect en uw Penta brandmeldcentrale(s). De configurator geeft de benodigde hardware weer. Bestel deze hardware via uw contactpersoon van Hertek.

Aanmelden Hertek Connect product(en)

Voor het aanmelden van uw product(en) is het serienummer van de Connect Intelligent set benodigd. Daarom dient u deze vooraf te bestellen. Heeft u de Connect Intelligent in bezit, registreer dan uw product(en) hier en let's connect.

Wijzigen Hertek Connect abonnement

Wilt u uw abonnement of configuratie/hardware wijzigen? Geef uw wijziging door via dit formulier.

Opzeggen Hertek Connect Abonnement

Een opzegging van een Hertek Connect abonnement doet u via dit formulier.

Meer weten over Hertek Connect?

Op de speciale website van Hertek Connect vindt u meer informatie over het platform Hertek Connect en de producten Connect Support, Connect Control, Connect Intelligent en Connect Evac. Ook geven referenties van onderhouders en eindgebruikers u een duidelijk beeld van de voordelen van het Hertek Connect platform binnen de sectoren zorg, hotels, industrie en onderwijs.