Connect Evac

Connect Evac is een certificeerbare smartphone applicatie voor stille ontruimingsalarmering. De applicatie informeert gedetailleerd bij een calamiteit waarmee de BHV-organisatie efficiënt een snelle ontruiming start.

Connect Evac is een oplossing voor stilalarmontruiming die naadloos aansluit op de gebruiksvriendelijke filosofie van Hertek Connect. Geen losse pagers meer maar gebruiksgemak dankzij de alles-in-één device oplossing op een smartphone.

Connect Evac creëert rust door duidelijkheid te geven bij een ontruiming. Gedetailleerde meldingen blijven realtime doorkomen door volledige integratie met de Penta brandmeldinstallatie. De meldingen zijn voorzien van de exacte locatie voor betere urgentiebepaling en dit alles is in één oogopslag inzichtelijk. Alleen actuele meldingen zijn zichtbaar, indien de melding niet meer actueel is dan verwijnt deze ook weer automatisch.

Gebruiksgemak staat voorop dankzij de moderne intuïtieve weergave van de applicatie met duidelijke kleurstellingen. Op het moment dat de smartphone verbonden wordt aan de lader, dan meldt deze zich automatisch van de BHV groep af. En wanneer het toestel uit de lader in gebruikgenomen wordt, dan meldt hij zich automatisch aan; easy access en geen gedoe met inloggegevens.

Connect Evac beschikt over automatische zelfmonitoring, waardoor het op apparaatniveau controleert onder andere op batterijcapaciteit, volumeniveau, bereik (verbindingen), laden en signaleren (geluidsmodus) en wordt er een waarschuwingsnotificatie getoond wanneer het toestel niet aan de minimale vereisten voldoet. Op systeemniveau monitort Connect Evac op aantal online toestellen (stil alarm ontvangers) en transmissiepaden, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over de operationele status van de ontruimingsalarminstallatie.

Connect Evac is eenvoudig te installeren en aan te passen, waardoor het de ideale oplossing is voor elke organisatie. Enkel de koppeling met de Penta brandmeldinstallatie is voldoende, er is verder géén programmering of configuratie benodigd. Er zijn geen omvangrijke hardware investeringen nodig. Connect Evac maakt gebruik van bestaande dataverbinding(en) zoals wifi en/of mobiel (pLTE), met fallback op mobiele spraakverbinding. Connect Evac wordt aangeboden als software-as-a-service; een flexibel model met overzichtelijke vaste kosten op basis van de benodigde licenties in de organisatie.

Benader uw klanten proactief

Uw verhoogt uw servicegraad met de 24/7 monitoring van het systeem, een snelle probleemanalyse en gerichte acties bij een melding. Met gedetailleerde informatie op elementniveau voert u gericht onderhoud uit en benadert u uw klanten hiervoor proactief.

Meer weten over Hertek Connect?

Op de speciale website van Hertek Connect vindt u meer informatie over het platform Hertek Connect en de producten Connect Support, Connect Control, Connect Intelligent en Connect Evac. Ook geven referenties van onderhouders en eindgebruikers u een duidelijk beeld van de voordelen van het Hertek Connect platform binnen de sectoren zorg, hotels, industrie en onderwijs.