Objectblussing - EXXFIRE1500

De oplossing voor het blussen van vuur in gesloten kasten is de EXXFIRE® 1500. Snelle detectie gebaseerd op aspiratie en het blussen op basis van stikstof voorkomt schade aan apparatuur.

Een brand in een (schakel)kast heeft vaak desastreuze gevolgen. Uw bedrijfscontinuïteit loopt serieus gevaar door brand- en gevolgschade. Zo’n brand wilt u onderdrukken of liever nog voorkomen. Dat kan met het innovatieve Nederlandse EXXFIRE®1500 blussysteem van Hi-Safe. Door het blussen met stikstof wordt er geen residu achter gelaten in de kast. Uniek is dat de stikstof chemisch is gebonden aan een vaste stof en daardoor drukvrij wordt opgeslagen in de gas generator.

Het EXXFIRE® 1500 systeem is onderhoudsvrij en eenvoudig te installeren. Door het drukvrij opslaan van stikstof is dit systeem zeer geschikt voor het beveiligen van kasten die in de buitenlucht staan.

Branddetectie bij de bron

Dit drukloze systeem is een industriële doorbraak op basis van ruimtevaarttechnologie. Door te blussen met stikstof vermijdt u schade aan uw elektronica-apparatuur terwijl u loos alarm uitsluit. Voorkom schade aan mens, gebouw, inventaris en milieu echt en kies voor detectie bij de bron van uw bedrijfsvoering.

Bent u geïnteresseerd in de EXXFIRE® 1500 met TNO/ESA-technologie van Hi-Safe? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs of vraag gelijk een offerte aan.