Ruimteblussing - Automatisch blussen met CO2

Bij Hi-Safe vindt u gegarandeerd een betrouwbare en effectieve oplossing voor het automatisch blussen met CO2 uitermate geschikt voor scheepvaart, machinebeveiliging en op- en overslag van uw gevaarlijke stoffen (PGS15).

Betrouwbaar automatisch blussen met CO2

Een automatisch CO2 blusgasinstallatie van Hi-Safe verdringt zuurstof in een ruimte of koelt een machine zodra het een brandhaard detecteert. Door een tekort aan zuurstof of door het koelen van de machine dooft de vuurhaard. Een voordeel van blussen met CO2 blusgas is dat objectblussing in niet gasdichte ruimten mogelijk maakt. Daarnaast kan een grote hoeveelheid CO2 onder lage druk in een tank worden opgeslagen waarmee hele grote ruimten beveiligd worden. De CO2-opslag kan op een centrale plaats kan worden opgesteld. Daardoor is blussing met één blusgasinstallatie voor meerdere ruimten mogelijk. De automatische blusgasinstallatie van Hi-Safe is uitermate geschikt voor scheepvaart, machinebeveiliging en op- en overslag van uw gevaarlijke stoffen (PGS15).

Bent u geïnteresseerd in een CO2 blusgasoplossing van Hi-Safe? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs of vraag gelijk een offerte aan.