Ruimteblussing - Automatisch blussen met inert gas

Bij Hi-Safe vindt u gegarandeerd een betrouwbare en effectieve oplossing voor het automatisch blussen met inert blusgas in uw strategische ruimte(n) met elektronische apparatuur.

Betrouwbaar automatisch blussen met inert gas

Een automatisch blusgasinstallatie van Hi-Safe verdringt zuurstof in een ruimte zodra het een brandhaard detecteert. Door een tekort aan zuurstof dooft de vuurhaard. Als blusmiddel kunt u inert blusgas (ProInert, IG55) toepassen. Een voordeel van blussen met inert blusgas is dat de cilinderopslag niet in de beveiligde ruimten hoeft te staan maar op een centrale plaats kan worden opgesteld. Daardoor is blussing met één blusgasinstallatie voor meerdere ruimten mogelijk. De slimme ProInert cilinderafsluiter reduceert het risico op nevenschade door de overdruk en het geluid bij blussing te reguleren. Daarnaast is inert blusgas niet schadelijk voor mensen of bedrijfsmiddelen in gebouwen.

De automatische blusgasinstallatie van Hi-Safe is uitermate geschikt voor serverruimten en datacenters, op- en overslag van uw gevaarlijke en/of kostbare goederen (CPR15) en voor uw strategische ruimten met elektronische apparatuur.

Bent u geïnteresseerd in een inert blusgasoplossing van Hi-Safe? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs of vraag gelijk een offerte aan.