Ruimteblussing - Automatisch chemisch blussen

Bij Hi-Safe vindt u gegarandeerd een betrouwbare en effectieve oplossing voor het automatisch chemisch blussen in uw strategische ruimte(n) met elektronische apparatuur en waarmee u uw bedrijfscontinuïteit waarborgt.

Automatisch chemisch blussen

Een chemische brandblusoplossing van Hi-Safe laat een vloeistof verdampen tot een dicht gas zodra er brand is gedetecteerd. Het gas reageert met het verbrandingsproces en absorbeert tegelijkertijd de hitte van de brandhaard, totdat de vlam dooft. Een chemische blusgasinstallatie werkt met de laagste concentratie blusmiddel die binnen 10 seconden de ruimte vult. Daardoor is de opslag beperkt in omvang en vergt het weinig onderhoud. Daarnaast zijn chemische blusgassen niet schadelijk voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. De automatische chemische blusgasinstallaties van Hi-Safe zijn uitermate geschikt voor de scheepvaart, op- en overslag van uw gevaarlijke en/of kostbare goederen en voor uw strategische ruimten met elektronische apparatuur.

Bent u geïnteresseerd in een chemische blusgasoplossing van Hi-Safe? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs of vraag gelijk een offerte aan.