Intercom en toegangscontrole

Sonevo intercom en toegangscontrole kent vele toepassingsgebieden en wordt gebruikt in onder meer woonzorgcomplexen, afzonderingsruimtes in de gehandicaptenzorg en in operatiekamers van ziekenhuizen.

Open en veilig

Ter bevordering van de eigen regie en zelfstandigheid in de ouderenzorg laten uw cliënten hun bezoek zelfstandig binnen met dezelfde unit als waarmee zij alarmeren. Met Sonevo beantwoordt de zorgmedewerker of centralist deze intercomoproep naar wens met een smartphone of handset. Ook bij een locatie zonder 24/7 zorg beantwoordt u intercomoproepen en opent u deuren vanuit de nachtzorgcentrale. Wanneer een arts snel toegang nodig heeft, is dit van groot belang!

Ontdek hoe zorgorganisaties als Triade en S&L Zorg vertrouwen op intercom en toegangscontrole en deze toepassen om de kwaliteit van de zorgverlening te verbeteren.

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.