Managementinformatie en leefstijlmonitoring

Is big data relevant voor de langdurige zorg? Ja. De nieuwste generatie toezichthoudende domotica met bijbehorende sensoren verzamelt steeds meer data van uw cliënten.

Verbeteren uw zorgproces en de kwaliteit van leven bij uw cliënten

Verborgen in databases ligt ongetwijfeld informatie die u helpt bij het verbeteren van uw zorgproces en bij het verbeteren van de kwaliteit van leven bij uw cliënten. Deze informatie onderbouwt beslissingen of zorgt voor interventies, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe technologie of nieuwe werkafspraken, en verbetert de zorg daadwerkelijk.

Met Sonevo managementinformatie en leefstijlmonitoring definieert u Key Perfomance Indicators (KPI’s) en evalueert u hiermee uw beleid, processen en interventies. Het veelzijdige Sonevo platform is dé ultieme zorgoplossing voor uw organisatie.

Whitepaper: 'Big data' in de zorg

Big data speelt een steeds grotere rol. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit exponentieel. Benieuwd hoe u met behulp van 'big data' stuurinformatie verkrijgt om kwaliteit en efficiëntie van de zorg te verbeteren? Bekijk het in de whitepaper 'Big data' in de zorg.

Vraag de whitepaper 'Bg data in de zorg' aan

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo