Managementinformatie en leefstijlmonitoring

Is big data relevant voor de langdurige zorg? Ja. De nieuwste generatie toezichthoudende domotica met bijbehorende sensoren verzamelt steeds meer data van uw cliënten.

Verbeteren uw zorgproces en de kwaliteit van leven bij uw cliënten

Verborgen in databases ligt ongetwijfeld informatie die u helpt bij het verbeteren van uw zorgproces en bij het verbeteren van de kwaliteit van leven bij uw cliënten. Deze informatie onderbouwt beslissingen of zorgt voor interventies, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe technologie of nieuwe werkafspraken, en verbetert de zorg daadwerkelijk.

Met Sonevo managementinformatie en leefstijlmonitoring definieert u Key Perfomance Indicators (KPI’s) en evalueert u hiermee uw beleid, processen en interventies. Het veelzijdige Sonevo platform is dé ultieme zorgoplossing voor uw organisatie.

Whitepaper 'Hoe data het welzijn van uw cliënten en het zorgproces verbetert'

Hoe verbetert u het welzijn van cliënten en het zorgproces met data? Relevante informatie uit een ‘brei’ van data kan hiervoor worden gebruikt.

Maar hoe pakt u dit aan? Deze whitepaper geeft u handvaten.

Download de whitepaper

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.