MIVA-toilet alarmering

U biedt uw bezoekers graag een veilige omgeving. Wanneer zij op een (mindervaliden) toilet onverhoopt toch in gevaar zijn dan moeten zij op ieder moment alarm kunnen slaan.

Alarmeer snel in geval van nood

Een mindervalidentoilet, ofwel gehandicaptentoilet of invalidentoilet is een aangepast toilet voor mensen met een lichamelijke beperking waar zij zonder hulp gebruik van kunnen maken. Het bouwbesluit stel dat een integraal toegangkelijke toiletruimte (ofwel een mindervalidetoilet) aanwezig dient te zien bij ruimtes met een bijeenkomstfunctie (groter dan 400m2). Vaak wordt een mindervalidetoilet ook toegepast bij kleinere locaties.

Met het MIVA-oproepsysteem activeert een bezoeker een noodoproep door te trekken aan een koord of het indrukken van een knop. Deze wordt vervolgens gesignaleerd door een zoemer, lamp of balie-unit. Dit systeem wordt vaak toegepast in hotels, kantoren, scholen, warenhuizen, sportcomplexen, artsenpraktijken, theaters en andere publieke gebouwen.

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.