Smartphone apps

Met de Sonevo smartphone app geeft u uw zorgmedewerkers een communicatiemiddel van de nieuwste generatie. De Sonevo app op de smartphone maken het voor de zorgmedewerkers mogelijk om met één device alle gewenste handelingen te verrichten, alles-in-1!

Sonevo app

Of het nu gaat om het afhandelen van oproepen, het maken van een persoonsbeveiligingsalarm of het openen van deuren. Met Sonevo is dit mogelijk. De app geeft real time de openstaande oproepen weer met gedetailleerde informatie zoals de prioriteit, de locatie en gegevens van de cliënt. Daarnaast biedt de app inzicht in de status van de cliënt, zoals ‘in bed’ of ‘uit kamer’, en zet de zorgmedewerker optioneel een audio- en/of videoverbinding op. Hierdoor ontvangen uw zorgmedewerkers optimale informatie, terwijl onnodige oproepen tot een minimum beperkt blijven. Sonevo is smartphone en communicatietechnologie onafhankelijk en werkt op basis van WiFi, Private GSM/LTE en het publieke netwerk. Dit biedt u flexibiliteit en zekerheid voor de toekomst.

Whitepaper 'Smartphones in de zorg'

Zorgorganisaties zetten smartphones in om een hogere productiviteit en lagere kosten te realiseren. Het gebruik van het verkeerde apparaat heeft echter precies het tegenovergestelde effect. Deze whitepaper legt u uit waarom.

Vraag de whitepaper 'Smartphones in de zorg' aan

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.