Sociale alarmering

Hertek biedt u met sociale alarmering (ook wel personenalarmering genoemd) een efficiënte en effectieve oplossing die ouderen en/of kwetsbare personen een veilig gevoel geeft in hun thuissituatie of daarbuiten.

Via een alarmzender (met of zonder locatiebepaling) staat uw cliënt via een spreek-luisterverbinding direct in contact met een mantelzorger, meldkamer of zorgmedewerker die zorgt voor de juiste opvolging. Aanvullend op de alarmzender beschikt u over de optie om diverse sensoren draadloos te koppelen.

Sociale alarmering beheert u via een gebruikersvriendelijke cloud portal, Sonevo, waardoor een aanpassing snel is doorgevoerd zonder een tijdrovend bezoek aan de locatie.

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.