NightWatch

Na een aantal succesvolle pilots voegt Hertek Care de NightWatch toe aan haar Sonevo Smart Sensoring oplossing, onderdeel van het Sonevo zorgplatform. De NightWatch detecteert een epileptische aanval in een vroeg stadium zodat zorgpersoneel snel en adequaat de juiste zorg kan verlenen. De toevoeging van deze innovatieve oplossing aan ons Sonevo platform biedt nieuwe mogelijkheden ter verbetering van uw zorgverlening.

Ontwikkeling NightWatch

Hertek is actief betrokken bij de NightWatch die samen met Nederlandse neurologen ontwikkeld is en wordt aangeraden door epilepsie verenigingen. De NightWatch is getest en veilig bevonden volgens de Europese Standaard voor Medische Hulpmiddelen en wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitstandaarden. Een grote studie bij epilepsie instituten Sein en Kempenhaeghe waaraan een grote groep patiënten duizenden nachten heeft deelgenomen, heeft aangetoond dat de NightWatch 96% van de meest gevaarlijke aanvallen detecteert en zorgpersoneel tijdig alarmeert. Veel beter dan alternatieve producten die hiervoor op dit moment op de markt zijn.
Dit komt onder andere doordat de NightWatch over diverse sensoren en algoritmen beschikt die diverse situaties detecteren zoals bijvoorbeeld een verhoging van de hartslag of tonisch-clonische bewegingen. Als zorgverlener kan het handig zijn om te weten om welke reden de NightWatch alarm slaat.

Integratie met Sonevo, altijd detail informatie

Dankzij de integratie van de NightWatch met Sonevo is dit mogelijk. De Sonevo Care app toont in geval van een epilepsiemelding de reden van het alarm, bijvoorbeeld Tachycardia (verhoging van de hartslag) of bewegingsdetectie type 2. Met deze gedetailleerde informatie kan de zorgmedewerker de juiste prioriteit stellen en actie ondernemen. Daarnaast maakt de Sonevo Care app ook inzichtelijk of de armband van de Nightwatch op de juiste manier wordt gedragen en operationeel is. Indien de armband, bijvoorbeeld tijdens de slaap, los raakt of de batterij bijna leeg is, dan wordt de zorgmedewerker ook hier in detail over geïnformeerd. Medewerkers weten exact wat er aan de hand is en ondernemen de juiste actie. Kortom, de integratie van de NightWatch met Sonevo biedt een grote toegevoegde waarde ten opzicht van de standaard werking op basis van een uitgangscontact.

Als officieel partner van NightWatch verzorgt Hertek een gratis proefplaatsing bij u op locatie. Onze ervaren adviseurs, trainers en technici ontzorgen u met een proefplaatsing die naadloos aansluit op uw behoefte en situatie.

Pilot NightWatch

Als officieel partner van NightWatch verzorgt Hertek een proefplaatsing bij u op locatie. Onze ervaren adviseurs, trainers en technici ontzorgen u met een proefplaatsing die naadloos aansluit op uw behoefte en situatie. Neem contact met ons op!

Vraag de proefplaatsing van de NightWatch aan