Verpleegoproep

Met Sonevo verpleegoproep van Hertek bespaart u kosten en vereenvoudigt u het dagelijkse werk van uw personeel. De laatste generatie innovatieve oproepunits stelt nieuwe normen voor hygiëne, gebruik, veiligheid en levensduur.

Passend in uw zorgomgeving

Sonevo verpleegoproep bestaat zowel uit bekabelde als draadloze units, met of zonder audio en alarmzenders, in een standaard of vandaalbestendige variant. Dus altijd passend in uw zorgomgeving.

Makkelijk uitbreidbaar

Het systeem breidt u eenvoudig uit met audio, video en andere slimme sensoren. De basis van het systeem is een hybride architectuur die geschikt is voor zowel oude (bus) als nieuwe bekabeling (IP) voor bestaande bouw en nieuwbouw. U kiest voor de meest kostenefficiënte oplossing die past bij uw situatie. Met de audiofunctie bewaakt u cliënten akoestisch en bouwt u een spreek-/luisterverbinding op zodat uw zorgmedewerker niet altijd naar de kamer hoeft te lopen. Uw zorgmedewerker stelt een oproep ook af met een NFC tag of met de Care app. Hierdoor verkrijgt u een volledige oproephistorie en weet u zeker welke zorgmedewerker de oproep afstelt. Optioneel voegt u een kamerlamp toe en rust u de oproepunits uit met extra knoppen voor bijvoorbeeld intercom- en arts-oproep.

De voordelen

De belangrijkste voordelen van Sonevo verpleegoproep zijn:

  • Locatie-onafhankelijk alarmeren met plaatsbepaling biedt de cliënt meer vrijheid in een veilige omgeving
  • Integratie van slimme sensoren die op maat inzetbaar zijn en belevingsgerichte zorg maximaal ondersteunen
  • Hybride architectuur die geschikt is voor zowel oude als nieuwe bekabeling (full IP) in bestaande bouw en nieuwbouw
  • Het Sonevo platform is kostenbesparend, maakt beheer eenvoudiger, bewaakt privacy en biedt de mogelijkheid snel in te spelen op veranderingen en groei
  • Zeer betrouwbaar door redundantie en100% bewaking van alle componenten
  • Eenvoudig eerstelijns beheer werkt kostenbesparend en verhoogt de flexibiliteit
  • Schaalbaar van één tot duizenden oproepunits in een locatie-onafhankelijk netwerk, dus toekomstbestendig voor iedere situatie
  • Open karakter maakt integratie mogelijk met diverse communicatiesystemen, ECD’s en BI applicaties.

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo