Sonevo Verpleegoproep

Met Sonevo verpleegoproep van Hertek bespaart u kosten en vereenvoudigt u het dagelijkse werk van uw personeel. De laatste generatie innovatieve oproepunits stelt nieuwe normen voor hygiëne, gebruik, veiligheid en levensduur. De modern ontworpen units zijn passend in iedere zorgomgeving en stellen zorgmedewerkers in staat snel en gepast te reageren op hulpvragen van cliënten.

Anti-bacterieel en hygiënisch

De Sonevo oproep- en kamerunits zijn makkelijk te reinigen en beperken de verspreiding van ziektekiemen door het antibacteriële oppervlak. Recente ISO-21702-testen op het oppervlak met het SARS-CoV-2 (Covid-19) virus) bewijzen dat na 2 uur dit virus is gereduceerd met minimaal 60%. Na 24 uur is het virus met 99% gereduceerd. Dit maakt de oproep- en kamerunits uitermate geschikt voor omgevingen met hoge hygiëne-eisen.

Betrouwbaar en intelligent

De Sonevo oproep- en kamerunits zijn volledig bewaakt op functioneren en werken op basis van een IP netwerk, bus of draadloze infrastructuur. Configuratie, beheer en software updates worden op afstand uitgevoerd. De oproep- en kamerunits zijn ook beschikbaar in molestbestendige varianten. De intelligente magnetische aansluiting biedt de mogelijkheid om accessoires, zoals een handzender, eenvoudig te koppelen. De verbonden accessoires worden automatisch gedetecteerd en dankzij de magnetische aansluiting worden schades door onbewust losgetrokken kabels voorkomen.

Sonevo verpleegoproep: 100% betrouwbaar in iedere situatie

Onze nieuwe generatie oproepunits stelt nieuwe normen voor hygiëne, gebruik, veiligheid en levensduur. De modern ontworpen units zijn passend in iedere zorgomgeving en stellen zorgmedewerkers in staat snel en gepast te reageren op hulpvragen van cliënten.

Vraag de flyer van Sonevo verpleegoproep aan

De voordelen

De belangrijkste voordelen van Sonevo verpleegoproep zijn:

  • Anti-bacterieel en hygiënisch

  • Integratie van slimme sensoren die op maat inzetbaar zijn en belevingsgerichte zorg maximaal ondersteunen

  • Intelligente magnetische verbinding vermindert herstelkostenw

  • Moderne uitstraling met verlichte knoppen

  • Volledige bewaking op functioneren

  • Zorgeloos beheer

  • Compatibiliteit tussen oude en nieuwe componenten

Sonevo Zorgplatform

De Sonevo oproep- en kamerunits die door Hertek in eigen beheer zijn ontwikkeld, maken onderdeel uit van het Sonevo zorgplatform en zijn daarom eenvoudig uit te breiden met Sonevo Smart Sensoring. In plaats van dat het initiatief om te alarmeren alleen bij de bewoner zelf ligt, kunnen slimme sensoren dit overnemen. Deze wijze van monitoring geeft cliënten/bewoners meer zelfstandigheid en maakt zelfs zorg op maat mogelijk waarmee het welzijn van cliënten/bewoners wordt bevorderd en de werkdruk van het zorgpersoneel wordt verlaagd.

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.