Videomonitoring

Videomonitoring biedt u een waardevolle aanvulling op uw verpleegoproepsysteem. Om geen kostbare tijd te verspillen voorziet Sonevo in slimme en betrouwbare videomonitoring waarmee uw zorgmedewerkers of centralisten direct een beeld krijgen van calamiteiten en noodsituaties.

Monitoring met privacy

U voorkomt bovendien onnodige verstoring van de rust van uw cliënten door het toepassen van ‘virtuele nachtrondes’. De inzet van de nieuwste generatie camera’s als slimme sensor verhoogt de veiligheid van uw cliënten in de nacht. De veelzijdigheid van deze camera’s maakt inzet als multisensor mogelijk met zowel audio- als videobewaking. De privacy van uw cliënten wordt door het toepassen van de privacy modus gewaarborgd.

Triade - Erwin Pfeiffer - 01

Centrale nachtzorg met Sonevo

Zorgorganisatie Triade in Lelystad past Sonevo toe voor monitoring van bewoners in de nacht. Het gebruiksvriendelijke en betrouwbare Sonevo monitort 's-nachts de cliëmten over verschillende locaties.

Vraag de referentie centrale nachtzorg aan

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.