Vraag de Hertek projecteringswijzers aan

Bij het projecteren van een brandmeld-, ontruimingsalarm- of noodverlichtingsinstallatie moet u rekening houden met actuele wet- en regelgeving. Dankzij de gratis projecteringswijzers van Hertek bepaalt u voor iedere situatie de bepalende criteria en is het projecteren eenvoudig en overzichtelijk.

Projecteringswijzer brandmeld- en ontruimingsinstallatie

De projecteringswijzers bestaan uit een eenvoudig stappenplan waarmee u de bepalende eisen uit het Bouwbesluit, Arbeidsomstandighedenbesluit en eventueel de wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden snel inzichtelijk maakt. Dit maakt de projecteringswijzers onmisbaar voor iedereen die actief is binnen de installatiebranche.

Gratis projecteringswijzer voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

Stel voor iedere situatie de bepalende criteria eenvoudig vast met de gratis Hertek projecteringswijzer voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. U ontvangt de projecteringswijzer per post.

Vraag de projecteringswijzer BMI en OAI aan

Projecteringswijzer noodverlichtingsinstallaties

Hertek heeft ruim 25 jaar ervaring en kennis binnen de projectie van brandmeld-, ontruimingsalarm- en noodverlichtingsinstallaties. Voor verschillende klanten verzorgt Hertek het Programma van Eisen, de projectering en inbedrijfstelling van de installatie(s). Ook biedt Hertek diverse opleidingen voor het projecteren, zoals een opleiding tot projecteringsdeskundige.

Gratis projecteringswijzer noodverlichtingsinstallaties

Stel voor iedere situatie eenvoudig de bepalende criteria eenvoudig vast met de gratis Hertek projecteringswijzer noodverlichting.

Vraag de projecteringswijzer noodverlichting aan