Bestekken met Hertek

Snel en slim het juiste bestek. Wilt u een optimaal brandveiligheidsbestek voor uw klant? Met de Hertek bestekgenerator realiseert u in enkele minuten het beste bestek. Ontwerp hier vanuit het Bouwbesluit een bestek voor elke brandbeveiligingsoplossing.

Onze visie op bestekken

De normen en regelgeving voor de bouw veranderen continu. Het is voor u bijna onmogelijk om alle wijzigingen bij te houden en uw klanten optimaal te adviseren. Hertek volgt de ontwikkelingen echter nauwkeurig. Als Nederlands grootste expert in elektronische brandveiligheid zorgen wij dat u altijd up-to-date bent. In onze slimme bestektool staat het Bouwbesluit centraal en kunt u minimumeisen definiëren en passende oplossingen genereren. Veilig en zeker.

Bouwbesluit in 3 stappen
Genereer in 3 stappen op basis van het Bouwbesluit de minimumeisen voor uw brandmeldsysteem.

Verder verfijnen
Verfijn uw bestek per thema en stem het optimaal af op de wensen en behoeften van uw klant.

Download uw bestek
Exporteer uw bestek direct naar uw gewenste werkomgeving in STABU2 of SPE-X formaat.

Realiseer makkelijk en snel een elektronisch brandveiligheidsbestek

start bestektool

Samen met Hertek voor het beste resultaat

Meer zekerheid
U maakt met de Hertek bestektool altijd het beste elektronische brandveiligheidsbestek. Ook voor complexe vraagstukken met meerdere gebruiksfuncties is onze bestekgenerator uw ideale startpunt. Wilt u nog meer zekerheid? Dan ondersteunen onze experts u graag.

Neem contact met ons op
Hertek ondersteunt u met elk bestekvraagstuk. Worstelt u met een diversiteit aan gebruiksfuncties? Betreft uw vraag een zorggebouw met additionele vraagstukken? Of wilt u voor de zekerheid gewoon een second opinion? Ongeacht uw vraag helpen wij u verder. Aarzel dus niet en neem contact op met Hertek via adviseurs@hertek.nl.