Bimmen met Hertek

Wilt u slagen? Kijk dan vooruit! Zeker bij een bouwproces. Daarom bouwen steeds meer professionals voor de zekerheid eerst virtueel. BIM helpt u daarbij en Hertek helpt u met BIM.

Visie op BIM

Hertek gelooft in samenwerken, zeker wanneer het om veiligheid gaat. Daarom ondersteunt Hertek het Bouw Informatie Model of kortweg BIM. Laten we samen als bouwpartners via dit digitaal gebouwmodel onze data delen om het virtueel ontwerp te optimaliseren en faal- en proceskosten te reduceren. Zo kunnen wij in het voortraject nog efficiënter samenwerken en kwalitatief betere systemen realiseren. Ter verwezenlijking van onze belofte heeft Hertek haar bibliotheek gebouwd volgens deze 7 principes.

Intelligente families
Met de Revit families 2020, 2021 en 2022 van Hertek kunt u snel –met enkele klikken- de juiste systemen ontwerpen.

Volledig veiligheidsaanbod
Hertek biedt een volledig overzicht van producten op het gebied van branddetectie en noodverlichting voor BIM-modellering.

Gestandaardiseerde bibliotheek
Uw BIM-model is dankzij de bibliotheek van Hertek families conform de Dutch Revit Standard 2.5.2 toekomstbestendig.

Vrij beschikbaar voor professionals
Als professional heeft u –na registratie- gratis toegang tot de online bibliotheek en het downloaden van BIM-bestanden van Hertek.

Optimale prestatie BIM-model
De parametrische families van Hertek bieden u bij het modelleren van installatieconcepten optimaal gebruiksgemak, zonder het BIM-model onnodig te belasten.

Digitale verantwoordelijkheid
Hertek neemt zijn verantwoordelijkheid om de kloof tussen het digitale en tastbare product te dichten om u altijd te voorzien van de beste en geüpdatete informatie.

Verrijkt met data
Om de juiste beslissingen te kunnen nemen tijdens het modeleren van uw veiligheidssysteem zijn de Hertek families verrijkt met alle relevante data.

Bimmen met Hertek

Hertek Revit familie

Bimmen vereist dat de verschillende partijen in de bouwkolom hun 3D-objectinformatie op een uniforme manier kunnen uitwisselen. Fabrikanten moeten hun producten dus eenduidig omschrijven in een gestandaardiseerde objectenbibliotheek. Daarom voldoet Hertek met haar BIM-bibliotheek aan de hoogste kwaliteitsnorm in de markt: de Dutch Revit Standards. Om u de grootst mogelijke vrijheid te geven, worden de Hertek Revit families voor 2020, 2021 en 2022 aangeboden.

Hertek Revit Familie

Uitgebreide keuze
Van Penta geadresseerde branddetectie oplossingen, HSSD, ASD tot en met noodverlichting.

Contact

Risico’s beperken
Het modelleren van een veilig en betaalbaar brandveiligheidsontwerp is altijd een uitdaging. Of u nu veel of weinig ervaring met bimmen heeft. Dankzij onze brede kennis van BIM-methodiek kan Hertek u in elke situatie ondersteunen. Handig, want zo kunnen wij samen de risico’s en kosten voor uw klanten beperken.

Neem contact met ons op
Hertek biedt BIM-support in elke vorm. Misschien bent u op zoek naar BIM-families om in uw eigen BIM-model of dat van uw opdrachtgever te gebruiken? Of wilt u een hele BIM-opdracht liever uitbesteden, bij gebrek aan tijd, mensen of know-how? Of wenst u slechts een second opinion voor uw eigen brandveilige projectering? Aarzel niet en neem contact op met Hertek via +31 (0)495 58 41 11 of bim@hertek.nl.

Download

Downloaden via Hertek DMS
Hertek garandeert u via haar Document Management Systeem (DMS) de beste en meest recente BIM-informatie. Denk aan nieuwe objectfamilies en updates. Door in te loggen heeft u direct toegang tot deze waardevolle content, die u tevens kunt downloaden.

Nog geen Hertek DMS account?
Heeft u nog geen login voor het online Document Management Systeem van Hertek? Meld u dan aan voor een gratis DMS-account. U kunt daarmee alle BIM-families inzien en downloaden.

Direct beginnen met modeleren
Heeft u al toegang tot het Document Management Systeem (DMS) van Hertek? Dan kunt u meteen inloggen en toegang tot de BIM-families aanvragen.