Ontdek het gemak van Hertek...

Handige tools van Hertek zoals de universele renovatiekit, de montageadapter en de weerstandsprint besparen u kostbare tijd bij installatiewerkzaamheden.

Renovatiekit

Dankzij de handige montagehulp plaatst u de renovatiekit zonder hulpmiddelen of gereedschap
in één handomdraai in de uitsparingen van de oude tl-armaturen. Met de universele renovatiekit is het niet meer noodzakelijk om de plafondplaten te vervangen om de nieuwe, compacte led-armaturen te plaatsen. Hierdoor wordt bespaard op kosten, montagetijd en u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord.

Montageadapter

De Hertek montageadapter is uitermate geschikt voor het eenvoudig, snel en veilig monteren van alle brandmelders, sirenes en sokkels bij verlaagde- of systeemplafonds. De montageadapter beschikt over drie verticale buisinvoeren (lus in, lus uit en eventueel naar een nevenindicator) die geschikt zijn voor 16 mm en 19 mm (flexibele) installatiebuis.

Weerstandsprint

Een transmissieweg van een bewaakte ingang op uw brandmeldinstallatie controleert op kortsluitingen, onderbrekingen, alarmen en rusttoestand. Deze controle vindt plaats door het einde van de transmissieweg te voorzien van een weerstandsconfiguratie. De noodzakelijke weerstandsconfiguratie is opgenomen in de weerstandsprint.