Ontdek het gemak van Hertek...

Handige tools van Hertek zoals de universele renovatiekit, de montageadapter en de weerstandsprint besparen u kostbare tijd bij installatiewerkzaamheden.

Montageset

De montageset (nood)verlichting (artikelnummer HNA004) wordt toegepast voor het snel en gemakkelijk monteren van (nood)verlichtingsarmaturen op een centraaldoos in een betondek of op een systeemplafond. De driedelige montageset bestaat uit een afdekplaatje, montageclip en klikbout. Op de installatietijd van (nood)verlichting wordt 33% bespaard en installatiemateriaal voor montage is niet nodig door de gemakkelijke klik-schroefverbinding. Het afdekplaatje zorgt voor een esthetisch nette afwerking van het geheel.

Renovatiekit

Dankzij de handige montagehulp plaatst u de renovatiekit zonder hulpmiddelen of gereedschap
in één handomdraai in de uitsparingen van de oude tl-armaturen. Met de universele renovatiekit is het niet meer noodzakelijk om de plafondplaten te vervangen om de nieuwe, compacte led-armaturen te plaatsen. Hierdoor wordt bespaard op kosten, montagetijd en u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord.

Gratis sample montageset

Ervaar de voordelen van onze tijdbesparende montageset (nood)verlichting!

Vraag een gratis sample aan

Montageadapter

De Hertek montageadapter is uitermate geschikt voor het eenvoudig, snel en veilig monteren van alle brandmelders, sirenes en sokkels bij verlaagde- of systeemplafonds. De montageadapter beschikt over drie verticale buisinvoeren (lus in, lus uit en eventueel naar een nevenindicator) die geschikt zijn voor 16 mm en 19 mm (flexibele) installatiebuis.

Weerstandprints

Een transmissieweg van een bewaakte ingang op uw brandmeldinstallatie controleert op kortsluitingen, onderbrekingen, alarmen en rusttoestand. Deze controle vindt plaats door het einde van de transmissieweg te voorzien van een weerstandsconfiguratie. De noodzakelijke weerstandsconfiguratie is opgenomen in de weerstandsprint.