Hertek brandmeldinstallatie garandeert de brandveiligheid

Bent u verantwoordelijk voor de brandveiligheid van een gebouw? Dan vertrouwt u natuurlijk op een Hertek brandmeldinstallatie (BMI). Hertek is expert in veiligheid en biedt u naast een uitgebreid assortiment van adresseerbare (intelligente) brandmeldcentrales ook een omvangrijk netwerk van ervaren en gecertificeerde partners.

Functie van een brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie (BMI) meldt zo snel mogelijk waar er in een gebouw brand is. Het stuurt andere brandbeveiligingsinstallaties aan, zoals ontruimingsalarminstallatie (OAI), liften en blusinstallaties. Ook verzorgt een brandmeldinstallatie een doormelding naar de regionale Alarmcentrale (RAC) van de brandweer.

Een brandmeldinstallatie van Hertek garandeert de brandveiligheid in uw gebouw(en)

Hoe sneller een brandmeldinstallatie een brand meldt, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en brandschade te beperken. Dit versterkt de bedrijfscontinuïteit. Het is daarom van belang dat de brandmeldinstallatie betrouwbaar is en de levering, installatie, beheer en onderhoud van de brandmeldinstallatie door een CCV-erkend brandbeveiligingsbedrijf wordt uitgevoerd. Hertek heeft een omvangrijk netwerk CCV-erkende brandbeveiligingsbedrijven die uitermate ervaren met onze brandmeldinstallaties.

Adresseerbare brandmeldcentrales

Hertek beschikt over een uitgebreid assortiment van adresseerbare brandmeldcentrales.

Expera
Met Expera kiest u voor een compleet en gebruiksvriendelijke adresseerbare brandmeldinstallatie voor budgetvriendelijke projecten. Meer informatie over de Expera brandmeldinstallatie.

Expera brandmeldinstallatie

Penta
De Penta brandmeldinstallatie biedt u uitgebreide mogelijkheden en dit maakt de Penta brandmeldinstallatie geschikt voor elk project, van groot tot klein. Meer informatie over de Penta brandmeldinstallatie.

Penta brandmeldinstallatie

Advies

Naast de brandmeldinstallaties die aan alle wettelijke eisen voldoen, biedt Hertek ook de noodzakelijke (gecertificeerde) opleidingen voor installatie, bediening, beheer en onderhoud, zoals Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie (BMI en OAI) en Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (BMI). Ook nemen wij u het onderhoud van de brandmeldinstallatie graag uit handen.

“De brandmeldoplossing van Hertek functioneert prima en de samenwerking met de installateur verliep goed. Hertek werkt heel gestructureerd en is goed op de hoogte van de technische regels.”

Erwin Eijkenboom, huisvestingsconsulent MeanderGroep

Hertek helpt u op maat bij een branddetectie- en brandmeldoplossing voor uw gebouw(en). Uw gebouw, de indeling, omvang, het gebruik en uw wensen zijn daarvoor bepalend. Uw gebouw, de indeling, omvang, het gebruik en uw wensen zijn daarvoor bepalend. Benieuwd wat Hertek voor u kan betekenen? Onze adviseurs adviseren u graag in een persoonlijk gesprek.