Werken bij Hertek

Passie voor de klant, samen winnen, meesterwerk en plezier. Dat zijn de 4 kernwaarden die centraal staan bij Hertek.

De sleutel tot succes

Net dat beetje extra geven om de klantverwachtingen te overtreffen, alles uit de kast voor het beste resultaat, een kritisch oog, verantwoordelijkheid durven nemen, en successen vieren. Dat is werken bij Hertek. Achter het succes van de Hertek Groep staat een team van ruim 200 enthousiaste professionals. Werken bij de Hertek Groep betekent dat je kritisch en constructief bent, een collegiale en commerciële instelling hebt en vooral ook dat je plezier en passie hebt voor je werk. Wij blinken graag uit in onze vakgebieden en gaan daarom transparant, informeel en collegiaal met elkaar om. Wij besteden ook veel aandacht aan individuele ontwikkeling.

Tevreden medewerkers, tevreden klanten

Wij willen ons familiegevoel behouden en selecteren daarom medewerkers die onze kernwaarden omarmen. Het zijn de medewerkers die ons als organisatie sterk maken en voor een goede relatie met onze klanten zorgen. Wij koesteren daarom onze medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten.

Actief en betrokken

Onze personeelsvereniging organiseert ieder jaar bijzondere ontmoetingen. Soms om gezellig gewoon gezellig bijeen te zijn onder het genot van een barbecue. Dan weer actief met bijvoorbeeld karten of boogschieten. Ook op persoonlijk vlak voelt Hertek zich betrokken bij haar medewerkers. Ziekte, geboorte of jubileum? Hertek is erbij met een persoonlijk bezoek.

Versterking team

Heb jij het Hertek DNA en ben jij op zoek naar een baan? Bekijk hier onze vacatures.