Hertek Groep

Hertek Groep bestaat uit verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bieden van maatwerk totaaloplossingen voor brandbeveiliging en zorgtechnologie. Ieder bedrijf kent een eigen vorm van dienstverlening en heeft een eigen identiteit. Maar samen zijn de bedrijven onderdeel van Hertek Groep. Dat betekent dat ze allemaal werken vanuit hetzelfde doel: de wereld veiliger maken.

Veiligheid is voor iedereen van groot belang. Om onbezorgd te leven en te werken, om problemen en gevaar te voorkomen en om kosten van herstel, vervanging of leed te vermijden. Ook u wilt uw medewerkers, bezoekers of patiënten een veilig gevoel geven of voorkomen dat uw organisatie of bedrijfsapparatuur in gevaar komt.

Drie bedrijven

Business units

Uiteraard kunt u ook voor advies, projectering, certificering, service & onderhoud en opleidingen bij ons terecht. Door onze uitstekende expertise bent u verzekerd van optimale veiligheid en duurzame bescherming voor uw medewerkers, gasten en bedrijfsmiddelen in uw gebouw. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw veiligheid (preventief) te controleren en te onderhouden.