Onze kernwaarden

We zijn een organisatie met een extreme focus op het dagelijks overtreffen van de klantverwachting. Onze cultuur kenmerkt zich door geen poespas en ondernemende, bevlogen, eerlijke, directe, gewone medewerkers, die tot het uiterste gaan om voor u de best passende oplossing te bedenken. Niet iedereen past bij ons, dus selecteren wij mensen die onze kernwaarden omarmen en kunnen uitdragen. Dit is de sleutel van ons succes.

Passie voor de klant

Ieder gebouw, elke klantwens en ieder budget is anders. Daarnaast zorgen veranderende wetgeving en technische innovaties ervoor dat elke beveiligingsinstallatie verschillend is. Onze hoog gekwalificeerde medewerkers staan direct voor u klaar, leven zich in uw situatie in en vertalen complexiteit naar eenvoud. Het bieden van toegevoegde waarde bij uw vraagstukken, betrokkenheid bij uw organisatie en persoonlijke service staan bij ons centraal. Wij overtreffen hierbij graag uw verwachtingen. Passie voor de klant zit in de genen van elke Hertek medewerker.

Meesterwerk

Het is onze ambitie om te voorkomen dat mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen onnodig in gevaar komen. Daarom voldoen onze kwalitatief hoogwaardige producten en diensten natuurlijk aan alle normen en eisen. Voeg hier onze aantoonbare vakkennis en uitgebreide praktische ervaring aan toe en u bent voor jaren verzekerd van een functionele én betrouwbare oplossing. U kunt van ons meesterwerk verwachten. Van het eerste advies tot en met de laatste onderhoudsbeurt. Dat wilt u toch ook?

Plezier

Hertek wil de voorkeurspartner voor veiligheid in Nederland zijn. Onze medewerkers dragen hier graag een steentje aan bij. Plezier hebben in wat je doet is één van onze kernwaarden. Wij zijn ervan overtuigd dat plezier in samenwerking, mentaliteit en manier van doen, tot duurzaam succes en welzijn leidt. Hertek medewerkers hebben vertrouwen in en respect voor elkaar. Wij zijn open en eerlijk. Samen werken, elkaar helpen en successen vieren, zorgt ervoor dat we plezier hebben in onze werkzaamheden en doelen realiseren.

Samen winnen

Uw probleem is onze uitdaging. Wij bedenken voor uw situatie de juiste oplossing. We halen alles uit de kast om onze en uw ambitie te realiseren. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Zowel tussen individuele medewerkers, diverse teams, als tussen Hertek en u. Wanneer wij optimaal samenwerken is er een grote kans op samen winnen.