Maak kennis met de Hertek e-campus

De Hertek e-campus is dé digitale leer- en kennisomgeving waarmee uw zorgmedewerkers, onafhankelijk van de locatie en tijd, de oplossingen van Hertek tijd optimaal leren te gebruiken. De Hertek e-campus is door didactisch professionals volledig in eigen beheer ontwikkeld voor zorgmedewerkers.

Hertek Care - e-Campus

Meer weten over de Hertek e-campus

Wil u meer weten over de Hertek e-campus en de mogelijkheden voor uw zorgorganisatie? Wij verzorgen een demo van onze e-campus. Vraag deze demo aan!

Vraag demo aan

Altijd up-to-date

De Hertek e-campus en bijbehorende e-Learnings zijn onderdeel van Sonevo opleidingen waarin uw zorgmedewerkers in klassikale en digitale vorm alles leren over de toegepaste zorgdomotica- en communicatieoplossing en zelfstandig alarmoproepen op te volgen. Uw zorgmedewerkers presteren optimaal wanneer hun kennis altijd up-to-date is. Dit is ook van belang voor zorgmedewerkers die flexibel ingezet of ingehuurd worden, waarbij het snel eigen maken van toegepaste werkmethodieken noodzakelijk is. Met onze e-Learnings bent u in staat om uw zorgmedewerkers snel op te leiden, zelfs voorafgaand aan een dienst.

Alle kennis op een centrale plek

De Hertek e-campus is beschikbaar als online leeromgeving met uitgebreide faciliteiten (zoals het volgen van de studievoortgang en een uitgebreid gebruikersbeheer). Ook zijn de e-Learnings naadloos te integreren in de (bestaande) online leeromgeving van uw zorgorganisatie. Uw medewerkers hebben direct alle kennis centraal beschikbaar.