Retouren en reparaties (RMA)

Indien u een product van Hertek wilt retourneren of ter reparatie aan wilt bieden, dan staat de afdeling RMA voor u klaar.

Snelle reparatie en vervanging

Het Hertek repair center repareert alle handsets en pagers die geleverd zijn door Hertek (ATUS, NEC, Samsung (XCover), Spectralink (Versity), Funktel en Point-Mobile). Voor het aanmelden van reparaties voor deze apparaten verwijzen wij u door naar de portal van het Hertek repair center: repaircenter.hertek.nl

Indien u een ander Hertek artikel wilt retourneren of ter reparatie aan wilt bieden, dan stuurt u deze naar de afdeling RMA van Hertek. Vul daarvoor het RMA-formulier in en volg de instructies. Hertek neemt uw aanvraag dan binnen 1 werkdag in behandeling.
Neem voor vragen over een reparatie of retour zendingen contact op met de afdeling RMA tijdens kantooruren via telefoonnummer +31 (0)495 58 41 39 of rma@hertek.nl.

Hertek Groep hoofdkantoor
Afdeling RMA
Copernicusstraat 8
6003 DE Weert

Retour sturen artikelen

Artikelen die u 3 maanden na levering retour stuurt, worden niet gecrediteerd. Speciaal voor u bestelde artikelen worden alleen retour genomen indien onze leverancier deze retour neemt en u dit vooraf overeenkomt met Hertek. De eventueel hieraan verbonden crediteringskosten berekenen wij aan u door.

Meld hier uw RMA aan

(*) Dit veld is verplicht.

AlgemeenAfleveradres na reparatieArtikelen