Digitaal logboek

Beheer uw (brandmeld)installaties efficiënt met het Digitaal logboek. U bewaart, raadpleegt en updatet de noodzakelijke gegevens van uw brandmeldinstallatie(s) met het Digitaal logboek van Hertek. Binnen deze oplossing beheert u eenvoudig en efficiënt ook de logboeken van andere installaties.

Altijd en overal toegang tot het logboek van uw (brandmeld)installatie(s)

Op ieder moment én vanaf elke locatie heeft u online toegang tot de documenten behorende bij uw installatie(s). Binnen uw eigen omgeving beheert u eenvoudig (meerdere) digitale logboeken met digitale checklists voor het snel en efficiënt uitvoeren van beheertaken. U bespaart tijd en geld dankzij het Digitaal logboek en u verkrijgt een beter inzicht in de gebouwbeheeractiviteiten.

De brandmeldinstallatie heeft een sticker met een servicecode. Na het scannen van
deze code heeft de controlerende instantie direct toegang tot de meest opgevraagde
gegevens zoals logboek, certificaten, rapport van oplevering en een jaaroverzicht van het uitgevoerde beheer conform NEN 2654.

Onafhankelijk en efficiënt administratief beheer

Als specialist in brandveiligheid begrijpen wij het belang van onafhankelijk en efficiënt administratief beheer van de installaties in uw gebouw(en). Daarom bieden wij deze service aan in samenwerking met LogboekenOnline, waarmee u naast uw brandmeldinstallatie(s) ook andere installaties eenvoudig en efficiënt vanuit de cloud beheert.