Hertek projecteringswijzers aanvragen

Bij het projecteren van een brandmeld-, ontruimingsalarm- of noodverlichtingsinstallatie moet u rekening houden met actuele wet- en regelgeving. Dankzij de gratis projecteringswijzers van Hertek bepaalt u voor iedere situatie de bepalende criteria en is het projecteren eenvoudig en overzichtelijk.

Gratis projecteringswijzer voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

Stel voor iedere situatie de bepalende criteria eenvoudig vast met de gratis Hertek projecteringswijzer voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. U ontvangt de projecteringswijzer per post.

Vraag direct aan!

Projecteringswijzer noodverlichting aanvragen

In deze projecteringswijzer treft u alle informatie aan die u nodig heeft om te bepalen of er in uw gebouw vluchtrouteverlichting en/of vluchtrouteaanduiding noodzakelijk is. Dit is zowel toepasbaar op renovatie als nieuwbouw projecten. Deze wijzer is geüpdatet naar aanleiding van het Besluit bouwwerken leefomgeving van 1 januari 2024.

Wij ondersteunen u graag bij het projecteren van een noodverlichtingsinstallatie. Neem contact op met onze experts die dit voor u in DWG en/of REVIT 3D realiseren.

Gratis projecteringswijzer noodverlichting aanvragen

Eenvoudig noodverlichting projecteren: Stel voor uw situatie de bepalende criteria vast met de Hertek projecteringswijzer.

Direct aanvragen!