Hoge klantwaardering in november voor Hertek

Inmiddels hebben wij bijna 900 klantwaarderingen ontvangen! Bedankt voor het geven van uw feedback. De kwaliteit van onze service kan alleen maar verbeteren met uw feedback.

Hertek Safety

De opleidingen van Hertek Safety ontvangen wederom hoge waarderingen.
Regelmatig laten klanten hele leuke opmerkingen achter op de evaluatieformulieren. Zo ook de opmerking "dé beste opleiding en cursus sinds 1985" van een cursist uit Rotterdam.

Bekijk hier de opleidingen en cursussen van Hertek.

De klantketen 'verkopen en uitvoeren van projecten' ontving de afgelopen maand naast de hoge waarderingen ook een mooi compliment van een klant.

“Houd jullie enthousiasme en snelheid van reageren vast. Producten zijn prima en communicatie verloopt prettig en efficiënt.”

Hertek Care

In november kreeg de klantketen ‘verhelpen van storingen’ van Hertek Care mooie klantwaarderingen. De responstijd buiten kantooruren en de terugkoppeling van de uitgevoerde werkzaamheden door onze technicus worden gewaardeerd met een dikke 10! Dat zien we natuurlijk heel erg graag!

Bekijk hier de oplossingen die Hertek Care biedt.

Hi-Safe

De collega's van de afdeling sales bij Hi-Safe - onderdeel van Hertek Groep – scoren weer erg hoog! Voor hun klantvriendelijkheid een waardering van 9.3. De vaktechnische kennis van de technicus werd ook gewaardeerd met een 9.0!

“Dienstverlening is zoals je dit van een service / projecten afdeling mag verwachten. Prettig samengewerkt. Leuke, gemotiveerde medewerkers.”

Bekijk de website van Hi-Safe.

@lert

Maandelijks plaatsen wij de meest recente klanttevredenheidcijfers op onze nieuwspagina en in onze nieuwsbrief @lert.

Ontvangt u nog geen @lert?
Stuur dan een mail naar alert@hertek.nl en wij plaatsen u op onze verzendlijst.