Opleidingen

Hertek biedt opleidingen voor gebouwgebruikers en installateurs.

Kennis delen en opleidingen voor gebouwgebruikers en installateurs

Veiligheid waarborgen in uw gebouw(en) vereist meer dan hoogwaardige technologie en systemen. Uw medewerkers en installateurs moeten ook goed met de Hertek oplossingen voor brandmelding, ontruimingsalarmering, noodverlichting, zorgdomotica en communicatie om kunnen gaan.

Dit doet Hertek uit verantwoordelijkheidsbesef én omdat je expertise gewoon niet voor jezelf houdt. Kennis deel je, vol enthousiasme; dat is het motto van trainers Lars Delsing en Marcel Rademakers. Met opleidingen van Hertek haalt u alles uit onze oplossingen en technologie en zorgt u voor optimaal beheer en onderhoud. Daarom verzorgt Hertek ook opleidingen in klassikale en/of digitale vorm op de Hertek e-campus. Hier staat het delen én borgen van kennis centraal. De korte, interactieve en afwisselende trainingen zijn opgesteld door didactische professionals. Uw medewerkers leren makkelijk en snel binnen een besloten leer- en kennisplatform.

Hertek Opleidingswijzer!

Met de Hertek Opleidingswijzer bepaalt u eenvoudig welke opleiding gewenst of vereist is op basis van o.a. de CCV-certificatieschema's voor brandmeldinstallaties.

Download de Hertek Opleidingswijzer!