Noodverlichting

Bij Hertek vindt u gegarandeerd een aantrekkelijke noodverlichtingsoplossing voor uw gebouw(en), eventueel in combinatie met een brandmeldsysteem en/of ontruimingsalarminstallatie.

Elke seconde telt

In noodsituaties kan de verlichting in uw gebouw uitvallen door stroomuitval. Noodverlichting is wettelijk vereist. Bezoekers en gebruikers van uw gebouw kunnen zo in geval van een calamiteit het pand veilig verlaten. Bij Hertek vindt u betrouwbare wireless, centrale en decentrale noodverlichtingsoplossingen voor alle soorten gebouwen en situaties. Daarmee voldoet u niet alleen aan de wet, maar zorgt u ook voor een snelle evacuatie en voorkomt u paniek. Ook bij stroomuitval moeten vluchtwegen duidelijk gemarkeerd en goed verlicht zijn. Zelfs op uw werkplekken en in uw productieomgeving is voldoende licht nodig om uw risicovolle processen veilig af te sluiten. Hertek biedt u hiervoor een gevarieerd assortiment van noodverlichtingssystemen met diverse noodverlichttingssarmaturen. Van budgetvriendelijke oplossingen (Economy) tot noodverlichting voor speciale doeleinden, ruimten en situaties (Special).

Gratis projecteringswijzer noodverlichtingsinstallaties

Stel voor iedere situatie eenvoudig de bepalende criteria eenvoudig vast met de gratis Hertek projecteringswijzer noodverlichting.

Vraag de projecteringswijzer noodverlichting aan

Kennis, kwaliteit, advies op maat

Hertek stelt zich op als uw complete kennispartner met een brede expertise op het gebied van veiligheid. Alleen al voor noodverlichting bestaan diverse systemen en platformen: decentraal, centraal en wireless. En met een batterijsysteem onderhoudt en test u de noodverlichting eenvoudiger, sneller en goedkoper. Bij Hertek vindt u gegarandeerd een voor uw situatie passende noodverlichtingsoplossing.
Hertek garandeert u voor elk type noodverlichting en elk platform gemak, zekerheid, kennis en kwaliteit. U profiteert van maar liefst 5 jaar garantie op de armaturen én de batterij (3 jaar bij Economy). U bent bovendien verzekerd van het all-in-one principe: pictogrammen voor de vluchtroutemarkering, montage en levering uit voorraad binnen 24 uur.
Herteks streven om uw betrouwbare en deskundige veiligheidspartner te zijn, merkt u beslist in zijn aanpak. Als het op noodverlichting aan komt, wijst Hertek u graag de weg!

Gemeentehuis Meierijstad - Nieuwsheader

“Door deze noodverlichtingsinstallatie is onze veiligheid gegarandeerd!”

Mora

Universele renovatiekit met montagehulp

De universele renovatiekit met montagehulp van Hertek is de eenvoudige, snelle en duurzame oplossing voor het vervangen van verouderde tl-armaturen door energiezuinige led-verlichting waardoor u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord.

Vraag de leaflet over de universele renovatiekit met montagehulp aan