Noodverlichting

Bij Hertek vindt u gegarandeerd een aantrekkelijke noodverlichtingsoplossing voor uw gebouw(en), eventueel in combinatie met een brandmeldsysteem en/of ontruimingsalarminstallatie.

Elke seconde telt

In noodsituaties kan de verlichting in uw gebouw uitvallen door stroomuitval. Noodverlichting is wettelijk vereist. Bezoekers en gebruikers van uw gebouw kunnen zo in geval van een calamiteit het pand veilig verlaten. Bij Hertek vindt u betrouwbare wireless, centrale en decentrale noodverlichtingsoplossingen voor alle soorten gebouwen en situaties. Daarmee voldoet u niet alleen aan de wet, maar zorgt u ook voor een snelle evacuatie en voorkomt u paniek. Ook bij stroomuitval moeten vluchtwegen duidelijk gemarkeerd en goed verlicht zijn. Zelfs op uw werkplekken en in uw productieomgeving is voldoende licht nodig om uw risicovolle processen veilig af te sluiten. Hertek biedt u hiervoor een gevarieerd assortiment van noodverlichtingssystemen met diverse noodverlichttingssarmaturen. Van budgetvriendelijke oplossingen (Economy) tot noodverlichting voor speciale doeleinden, ruimten en situaties (Special).

Gratis projecteringswijzer noodverlichting aanvragen

Eenvoudig noodverlichting projecteren: Stel voor uw situatie de bepalende criteria vast met de Hertek projecteringswijzer.

Direct aanvragen!

Kennis, kwaliteit, advies op maat

Hertek stelt zich op als uw complete kennispartner met een brede expertise op het gebied van veiligheid. Alleen al voor noodverlichting bestaan diverse systemen en platformen: decentraal, centraal en wireless. En met een batterijsysteem onderhoudt en test u de noodverlichting eenvoudiger, sneller en goedkoper. Bij Hertek vindt u gegarandeerd een voor uw situatie passende noodverlichtingsoplossing.

Hertek garandeert u voor elk type noodverlichting en elk platform gemak, zekerheid, kennis en kwaliteit. In iedere productlijn vindt u armaturen met maar liefst 10 jaar garantie op het armatuur en 8 jaar garantie op de batterij. Van budgetvriendelijke oplossingen (Economy) tot noodverlichting voor speciale doeleinden (Special), bij Hertek vindt u gegarandeerd een voor uw situatie passende oplossing. Bovendien leveren we uit voorraad binnen 24 uur.

Herteks streven om uw betrouwbare en deskundige veiligheidspartner te zijn, merkt u beslist in onze aanpak. Als het op noodverlichting aan komt, wijst Hertek u graag de weg!

Gemeentehuis Meierijstad - Nieuwsheader

“Door deze noodverlichtingsinstallatie is onze veiligheid gegarandeerd!”

Mora

Universele renovatiekit met montagehulp

De universele renovatiekit met montagehulp van Hertek is de eenvoudige, snelle en duurzame oplossing voor het vervangen van verouderde tl-armaturen door energiezuinige led-verlichting waardoor u voldoet aan de eisen uit het Energieakkoord.

Vraag de leaflet over de universele renovatiekit met montagehulp aan